среда, 27. јул 2011.

Дрина са Слободом (МГ) у првом колу (комплетан распоред)


Фудбалери зворничке Дрине ће у првом колу шампионата РС, играти против Слободе из Мркоњић Града.У просторијама ФС РС јуче су извучени парови Прве лиге РС за сезону 2011/2012, која стартује 13 августа.

Подмлађени тим Дрине, који ће се према најавама из клуба борити за мјесто у средини табеле, угостиће 13. августа од 17 часова екипу Слободе из Мркоњић Града и тиме отворити такмичарску сезону.

четвртак, 21. јул 2011.

Александар Николић се "враћа" кући


Нападач сарајевског Жељезничара,Александар Николић долази на шестомјесечну позајмицу у ФК Дрина.

Ради се о момку који је прошао све категорије ФК Дрина и са успјехом играо и за сениорски састав,из кога је управо отишао у сарајевски тим.Несумњиво је да ће представљати значајно појачање и битну карику за млади састав зворничког прволигаша у предстојећем шампионату Републике Српске.



среда, 20. јул 2011.

Муке тренера Мићића


Зворник - Припреме фудбалера Дрине за почетак првенства у Првој лиги Републике Српске увелико трају, али са доста проблема.

Тренер Драган Мићић, коме помаже Светозар Вукашиновић, већ при крају такмичења у Премијер Лиги Босне и Херцеговине, суочили су се са проблемом осипања играчког кадра. Када је већ било извјесно да ће Зворничани напустити најелитније такмичење у БиХ, цијели тим је напустио град на Дрини, екипа се ослањала на играче из омладинског погона.

петак, 8. јул 2011.

Oслонац за јуниоре

Фудбалери Дрине почели су припреме за почетак првенства у Првој лиги РС, а на прозивци, коју је обавио шеф стручног штаба Драган Мићић, појавило се 20 фудбалера. У односу на прошлу сезону, када су Зворничани били чланови ПЛ БиХ, играчки кадар је комплетно промјењен, јер је клуб напустило десетак првотимаца.