недеља, 28. август 2011.

Дрина поражена од Слоге из Добоја

У оквиру 3. кола Прве лиге РС фудбалери Дрине поражени су на свом стадиону од фудбалера Слоге из Добоја са 3:2. Око 300 гледалаца виђело је једну узбудљиву утакмицу са пет постигнутих голова и са једним промашеним једанаестерцем. По свему приказаном може се речи да су гости сасвим заслужено славили а да су мало сналажљивији били побједа би сигурно била и убједљивија.

петак, 26. август 2011.

Мићић: Вријеме је за побједу!

Фудбалери Дрине после два одиграна кола у Првој лиги РС имају један бод - један пораз и један нерјешен меч. Сутра од 17 часова на свом терену дочекују екипу Слоге из Добоја и по најавама тренера Зворничана биће ово врло неизвјестан меч.

Повреде и картони нису заобишли Дрину па ће сутрашњу утакмицу пропустити штопер Александар Здравковић, који је добио црвени картон против Сутјеске у прошлом колу, а упитни су још и везиста Един Рустемовић, који је “изврнуо” скочни зглоб, и капитен Владимир Ивановић, који је задобио повреду лица ван терена.

недеља, 21. август 2011.

Дрина поражена у Фочи (видео)

Извор: zvornikdanas.com

Фудбалери Дрине поражени су на гостовању у Фочи. У оквиру 2. кола Прве лиге РС поражени су од екипе Сутјеске резултатом 1:0. Побједоносни гол за Фочаке постигао је Филип Филиповић у 88. минуту након корнера којег је извео Радовић.

Током читаве утакмице била је видна доминација домаћих фудбалера а један од разлога је сигурно и искључење фудбалера Дрине Александра Здравковића у 74. минути, којем је главни судија на утакмици показао пут у свлачионицу због наводног ударања домаћег фудбалера.

субота, 20. август 2011.

Прва лига РС, друго коло: Дрина гост Сутјеске


Извор: Глас Српске

Једна од најзанимљивијих утакмица другог кола Прве фудбалске лиге Републике Српске играће се у суботу у Фочи између Сутјеске и зворничке Дрине.

Ове двије екипе нису се састајале прошле сезоне пошто су Зворничани наступали у Премијер лиги БиХ, гдје су се неславно провели. Фочаци су направили прворазредно изненађење у првом колу јер у славили убједљивим резултатом у Јањи код Подриња и сада желе да тај тријумф потврде на свом терену освајањем нова три бода.

понедељак, 15. август 2011.

Дрина стартовала ремијем

Промјењени и подмлађени тим Дрине одиграо је само 0:0 са екипом Слободе из Мркоњић Града. Уводни минути утакмице протекли су испитивању снага.

Прва шанса вриједна помена десила се у 7 минуту пред голом гостију. Радован Васић шутирао је са лијеве стране искоса. Но  непрецизно и лопта одлази преко пречке.  Прву прилику гости су имали у 27 минуту. Послије гужве у шеснаестерцу лопта се одбила до гостујућих играча али они из изгледне прилике шутирају право у голмана Дрине Максимовића.

четвртак, 11. август 2011.

Нови тим и амбиције


Утакмицом са Рударом из Угљевика (1:1) фудбалери Дрине, заокружили су циклус од седам утакмица у оквиру припрема за старт у Првој лиги Републике Српске.

Када је већ било јасно да ће Дрина напустити такмичење у Премијер лиги БиХ дошло је до постепеног осипања играчког кадра, које је резултирало одласком чак 14 фудбалера који су носили дрес Дрине у најелитнијем такмичењу. Тренер Драган Мићић суочио се са проблемом формирања новог тима. Оријентација управе клуба је да се ослони на младе играче из сопственог погона са неколико појачања у свим линијама тима. Тако је створен нови тим са амбицијама да се обезбиједи пласман у горњи дио табеле.

понедељак, 1. август 2011.

Мићић слаже коцкице


Фудбалери Дрине из Зворника, повратници у Прву лигу Републике Српске из Премијер лиге БиХ,одиграли су шесту припремну утакмицу.

Екипа је у потпуности измијењена, јер су из Зворника отишли скоро сви играчи са стране који су наступали у најјачем рангу такмичења у БиХ.

Тренер Драган Мићић има на располагању потпуно нов тим,састављен од младих играча,који су раније као јуниори наступали за Дрину и неколико новајлија.