среда, 23. новембар 2011.

Мићић: Задовољан сам игром и резултатом фудбалера Дрине

Јесењи дио сезоне екипа Дрине је завршила у средини табеле, што је прије старта шампионата и био циљ. Зворничани су послије испадања из Премијер лиге БиХ доживјели велике промјене у играчком кадру, а окосницу тима сачињавају играчи који су до јуче наступали за јуниоре.

Без обзира на младост екипе, мора се рећи да прволигаш из Зворника има неколико искусних играча који су одиграли једну сезону у елитном рангу БиХ фудбала, па иако немају још ни двадесет година, чине окосницу тима.

петак, 11. новембар 2011.

Дрина заустављена у Купу РС (фото/видео)

Екипа Борца из Бања Луке славила је у Зворнику са 2:1, у оквиру четвртфинала Купа Републике Српске, а оба гола за Бањалучане постигао је Душко Стајић. По приказаној игри, домаћи фудбалери, не треба да буду незадовољни поразом, јер су показали одличну партију против актуелног шампиона БиХ и освајача Купа РС, и били су бољи ривал у већем дијелу утакмице.

недеља, 6. новембар 2011.

Дрина славила у Новој Веси

У последњем, 13. колу, јесењег дијела Прве лиге РС фудбалери Дрине, на гостовању код Црвене земље, забиљежила је, помало изненађујуће, своју пету побједу славивши са 1:0. Стријелац побједоносног гола за Дрину био је Милош Јокић.