четвртак, 23. фебруар 2012.

Фудбалери Дрине се успјешно припремају за наставак првенства

Фудбалери Дрине и поред тешких услова успјешно спроводе припреме за прољећни дио првенства. Прволигаш из Зворника одиграо је четири припремне утакмице у којима је забиљежио двије побједе и претрпио два пораза.

Савладане су екипе Младости из Велике Обарске (2:1) и Горице из Пучила (6:1) док је у Лозници претрпљен пораз (0:1) од истоимене екипе а јуче је на београдској Ади Циганлији Дрина поражена од екипе Земуна са 1:0.

понедељак, 20. фебруар 2012.

Почетак другог дијела Прве лиге РС одгођен за 10. март

Одбор за хитна питања Фудаблског савеза Републике Српске на приједлог Такмичарске комисије, уз консултације са клубовима одгодио је почетак прољећног дијела сезоне који је био планиран за 3. март.

Нове снијежне падавине и хладноћа само су потврдили исправност ове одлуке, а нови почетак другог дијела сезоне у Првој, другим и регионалним лигама Републике Српске заказан је за суботу, 10. март.

недеља, 19. фебруар 2012.

Дрина боља од Горице из Пучила

У оквиру припрема за наставак првенства у Првој лиги Републике Српске екипа Дрине савладала је у Великој Обарској код Бијељине екипу Горице из Пучила резултатом 6:1.

Стријелци за Дрину били су Александар Илић, Дарко Митровић, Слободан Ђурић, Иван Нинић, Иван Лазаревић и Драган Васиљевић.

уторак, 07. фебруар 2012.

Радован Васић ипак у Дрини

Због ниских темрепература и дубоког снијега фудбалери Дрине раде у отежаним условима.Ако је ишта позитивно у датим условима, то је да ће фудбалери бити максимално физички спремни, али ће им недостајати потребан ниво уиграности. На почетку припрема радило се комбиновано на стицању физичке снаге, али и на терену. Тренутно се тренира два пута дневно, али искључиво у дворани и трчањем на терену.

петак, 03. фебруар 2012.

Иван Нинић поново у редовима Дрине

У редове зворничког прволигаша стигао је Иван Нинић који је, у ствари, повратник у екипу. Ријеч је о искусном фудбалеру који је дуго носио дрес Дрине.У каријери је наступао за екипу Шековића, одакле и потиче, те за екипу Раднички Стобекс из Лознице.


 

Дрину напустили Николић и Васић

Фудбалери Дрине већ неколико дана припремају се за прoљeћни део сезоне. Због одласка Александра Николића у Радник и Радована Васића у ГОШК, Зворничани траже једног нападача и близу су постизања договора са Марком Миловцем најбољим стријелцом Српске лиге група Војводина који је јесенас носио дрес Задругара из Лазарева.