недеља, 21. август 2011.

Дрина поражена у Фочи (видео)

Извор: zvornikdanas.com

Фудбалери Дрине поражени су на гостовању у Фочи. У оквиру 2. кола Прве лиге РС поражени су од екипе Сутјеске резултатом 1:0. Побједоносни гол за Фочаке постигао је Филип Филиповић у 88. минуту након корнера којег је извео Радовић.

Током читаве утакмице била је видна доминација домаћих фудбалера а један од разлога је сигурно и искључење фудбалера Дрине Александра Здравковића у 74. минути, којем је главни судија на утакмици показао пут у свлачионицу због наводног ударања домаћег фудбалера.

Прву прилику на утакмици пропустио је Муминовић у 15. минуту који је шутирао поред гола. У 19. минуту голман Дрине Максимовић покушава да испуца лопту но она се одбија од везисте домаћих Крунића и пада на пречку гола Дрине. Дрина је своју прву шансу имала у 30. минуту када је, након грешке везног реда домаћих, Васић шутирао али је лопта отишла изнад пречке голмана Сутјеске Крнојелца. У 41. минуту исти голман брани сјајан шут Ђурића из слободног ударца са двадесетак метара.

У 74. минуту, као што смо већ навели, фудбалер Дрине Здравковић добија црвени картон након чега слиједи потпуна доминација домаћих фудбалера.

– Трудили смо се да сачувамо бод, жељели смо да „спустимо лопту“, међутим, нисмо успјели. Ово је млада екипа и нисмо успјели спријечити Сутјеску да постигне гол. Своје шансе нисмо искористили и за то смо кажњени – каже тренер Дрине Драган Мићић.

Стадион: Градски, гледалаца: 300. Стријелац: Филиповић 88. Црвени картони: Здравковић (Дрина), Жути картони: Дујковић, Крунић (Сутјеска), Јеремић (Дрина). Судије: Максимовић (од 60. Радић), помоћници: Нишић, Стефановић.

СУТЈЕСКА: Крнојелац, Стевановић, Тасић, Филиповић, Д.Дракул, Н.Дракул, Дујковић (45. В. Радовић), Његуш (76. Р.Радовић), Крунић, Благојевић, Муминовић. Тренер: Миленко Радић.

ДРИНА: Максимовић, Јеремић, Ерић, Симић, Ивановић, Здравковић, Ђурић, Р. Васић, Рустемовић, Васиљевић (85.Јокић), Николић. Тренер: Драган Мићић.




Нема коментара:

Постави коментар