среда, 2. јул 2014.

Дрина у 1. колу ПЛ БиХ гостује Вележу, седам дана касније дочекује Зрињски (фото)

02. августа требало би да почне нова сезона у "БХ Телеком" Премијер лиги Босне и Херцеговине чији је члан, по други пут, и зворничка Дрина.

Тачно мјесец дана прије почетка нове сезоне у Вогошћи је одржано жријебање парова Премијер лиге.

Оно што је за нас најважније, фудбалери Дрине премијерни сусрет у Премијер лиги БиХ одиграће у Мостару против Вележа. Прву домаћу утакмицу, у Зворнику, Дрина ће одиграти поново против Мостараца, овај пут против екипе Зрињског. У 3. колу Дрина иде у госте екипи Младости из Велике Обарске а остале утакмице Зворничана као и комплетна кола погледајте на нашој страници - - - Резултати и табеле - - -.

Прије почетка извлачења такмичарских бројева потпредјседници ФС БиХ Дарко Љубојевић и Иван Беус, те генерални секретар Јасмин Баковић са својим сарадницима одржали су састанак са представницима клубова Премијер лиге.

На састанку су клубови упознати са својим обавезама према Савезу и спонзору лиге, као и са сигурносним аспектима такмичења.

У наредној сезони Премијер лига ће се играти са "Бразуком" 

Почетком аугуста почеће нова сезона Премијер лиге, а фудбалери у најелитнијем фудбалском такмичењу у нашој земљи наредне сезоне играће са новом лоптом.

Официјелна лопта Свјетског првенства у Бразилу, "Бразука", биће и лопта са којом ће се играти на утакмицама Премијер лиге у наредној сезони.

Сваки клуб из Премијер лиге Босне и Херцеговине добиће од Савеза по 50 лопти за наредну сезону. Нове лопте обезбиједиће "Адидас" у склопу уговора који је потписан са кровном кућом бх. фудбала.

"БХ Телеком" остаје спонзор Премијер лиге 

Спонзор Премијер лиге БиХ и наредне сезоне биће "БХ Телеком".

Постигнут је договор између ФС БиХ и "БХ Телекома" о спонзорству за наредну сезону Премијер лиге, а услови ће бити исти као и претходне сезоне.

Клубови тако неће морати плаћати котизацију за наредну сезону, као ни службена лица. У уговор су уврштена и ТВ права, а челници Савеза инсистирали су због тога да клубови не склапају договоре са другим ТВ кућама, док се не достави комплетан распоред ТВ преноса уврштених у поменути уговор.

Нема коментара:

Постави коментар