среда, 12. јануар 2011.

Обављена прозивка, клуб напустило 6 играча


Фудбалерима Дрине истекао је одмор. Након нешто више од мјесец дана фудбалери Дрине окупили су се на Градском стадиону. Тренер Дарко Војводић обавио је прозивку, данас у 12 часова. 

Занимљива ствар је да се тренеру Војводићу одазвало тек 15 фудбалера који су играли у јесењем дијелу шампионата. На овај податак надовезује се чињеница да је Дрину напустило чак 6 играча. Од раније се знало да је Ђелмић прешао у Звијезду из Градачца, али се њему прикључио и капитен Драган Ристић. 

Обистинила се прича око одласка Игора Аћомовића који је појачао редове прволигаша Подриња из Јање. Такође Дрину је напустио и Ведран Паповић (?), док су у току преговори са Робертом Карваљом па је он под знаком питања. Што се тиче Светозара Вукашиновића, њему је понуђено мјесто у стручном штабу, па тако то питање остаје отворено. Занимљиво је да на прозивци није био ниједан нови играч, што не значи да до краја седмице неће бити долазака. Наиме сутра би се екипи требао прикључити Александар Кикић. Из оправданих разлога на прозивци се није појавио Немања Обрадовић, који ће ипак, по свему судећи остати у Дрини.

- Први дио припрема обавићемо у Зворнику, а онда ако буде могућности идемо 10 - 15 дана у топлије крајеве гдје би смо одиграли већи број припремних утакмица. Поред тога, веома близу смо договора са Ненадом Зечевићем, очекујем и долазак Радана Муминовића, док је близу повратка и Александра Кикића - тренер ФК Дрина, Дарко Војводић

Ненад Зечевић на мети Дрине


Дојучерашњи фудбалер Леотара Ненад Зечевић,налази се на листи жеља стручног штаба Дрине.
Тренер дарко Војводић је успио да се договори са Раданом Муминовићем,а други на листи жеља је управо Зечевић.Ријеч је о фудбалеру који је играо за Рудар из Угљевика,затим за Сарајево и Челик,а у два наврата је играо за Леотар.У Октобру зечевић је морао да напусти Леотар због сукоба са тадашњим тренером Вукашином Вишњевцем.

Нема коментара:

Постави коментар