понедељак, 28. март 2011.

Миленко Милошевић: Не могу ме погледати у очи


Извор: Глас Српске

Миленко Mилошевић је као играч са Дрином освојио првенство Републике Српске, а у Премијер лиги био је помоћник тренерима Милету Милановићу и Дарку Војводићу. Послије оставке Војводића, заједно са Светозарем Вукашиновићем, као тренерски тандем водили су Дрину са клупе на утакмици против Олимпика (1:2).

Управа клуба је ријешила да постави Драгана Мићића за новог шефа стручног штаба, а да му асистент буде Вукашиновић. За Миленка Милошевића нема мјеста на клупи, а није му понуђена ни нека друга функција у клубу, због чега је љут на управу зворничког премијерлигаша.

- У мојој 20-огодишњој каријери ми се нешто овако није десило. Нико из управе ме није позвао и саопштио да више нисам помоћни тренер нити ми било шта понудио. Нико да ме погледа у очи и саопшти разлоге таквог понашања. Мислим да је главни разлог што нисам одговарао појединим људима из управе јер нисам хтио да подлегнем притисцима - рекао је Милошевић и додао:

- Увијек сам био уз играче. Имао сам коректну сарадњу са бившим тренером Војводићем ,о коме имам најбоље мишљење.

Он има свој став и о питању неколико отказа који су уручени фудбалерима.

- Када је предсједник клуба послије пораза од Рудар Приједора ушао у свлачионицу и саопштио да ће се управа неким играчима захвалити на сарадњи, рекао сам да је то срамно, да смо се сви окупили да покушамо ову сезону изнијети и изборити опстанак, да није вријеме за откаже јер су играчи доведени као појачања - казао је Милошевић.

Љут због оваквог потеза управе, Милошевић је још рекао да у оваквим околностима неби прихватио ниједно мјесто у клубу.

10 коментара:

  1. Анониман28. март 2011. 17:20

    Једини човјек који је нешто значио у клубу после Војводе, 'ебем ти људе и клуб шта нам раде... навијачи хитно нешто да ураде против Звијезде, уништише нам клуб!

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман28. март 2011. 18:42

    Dokle vise ovako. Prestanite sa uništavanjem FK DRINA. Otjerali ste jedinog čovjeka koji je nesto vredio u klubu. Nema napretka dok u upravi sede lopovi. UPRAVA NAPOLJE!!!

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман28. март 2011. 19:11

    Шта могу навијачи? Дође нас око 60-70.Сви нешта причате а не долазите на утакмице или сједите на трибини као неки пензионери.Против Звијезде исцимајте се мало,штампајте папире па залијепите по граду,селима,школама...свако може да доведе по 2-3 друга,вријеме биће лијепо,улаз за навијаче је бесплатан.
    Идемо сви да отјерамо лопове ! ! !

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман28. март 2011. 19:28

    Predlažem da napišemo nešto sprejom na neko platno tipa: Pravda za Milenka ili Uprava napolje ili nešto na taj fazon i da se cijela utakmica posveti pjesmama protiv uprave, mada nisam za to da ubacujemo neke predmete u stadion rano je još za to...

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман28. март 2011. 20:07

    Слажем се са тобом мој предлог ако би се радиле ове поруке:
    да се уради неки мањи транс или слично са натписом
    Управа напоље,а други предлог да се уради порука:
    Војводић,Милошевић,Зечевић,Муминовић,Мојовић?
    Отерајте и нас па да завршимо!

    ова друга би се могла мало имијенити...чујем скупљају се паре за пиротехника па баталите то боље урадите неку поруку за управу..

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман28. март 2011. 20:22

    Због ње се родио,
    за њу се борио....
    ајде дајте приедлоге да убацимо још нешта ал да буде за управу

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман28. март 2011. 20:37

    Зар све ове године вама ништа не значе
    вама је била спрдња све а нама се заплаче..

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман29. март 2011. 04:27

    ma napravite prekid to je najbolje

    ОдговориИзбриши
  9. Анониман29. март 2011. 20:20

    Дрина ће испасти,фудбалери ће побјеђивати јер да би се "лопови" накупили пара против жеље и сарајева да напуне стадио а и против слабијих клубова тако да буде неизвјесно до последног кола јер сви ће доћи да подрже клуб...

    ОдговориИзбриши
  10. Анониман29. март 2011. 23:32

    Вукови Зворник-Управа напоље
    http://www.youtube.com/watch?v=_-kCZXUUfww

    ОдговориИзбриши