петак, 3. фебруар 2012.

Дрину напустили Николић и Васић

Фудбалери Дрине већ неколико дана припремају се за прoљeћни део сезоне. Због одласка Александра Николића у Радник и Радована Васића у ГОШК, Зворничани траже једног нападача и близу су постизања договора са Марком Миловцем најбољим стријелцом Српске лиге група Војводина који је јесенас носио дрес Задругара из Лазарева.


Шеф стручног штаба Дрине Драган Мићић вјерује да ће његова екипа веома брзо обезбјeдити опстанак у лиги, те да ће у другом дијелу прoљeћа играти растерећено.

- Наш главни циљ на прoљeће биће да што пре изборимо опстанак и на тај начин стабилизујемо клуб што смо зацртали прије почетка сезоне. Тренутно не заостајемо пуно за водећим тимовима, па се надам да ћемо на крају ипак бити пласирани у средину табеле. Припреме смо почели на вријеме, а није било неких већих промјена играчког кадра. Отишли су Николић и Васић, а наредне седмице ћемо довести нападача и везисту који ће попунити празнину. Комплетне припреме ћемо обавити на стадиону у Јардану и спортској дворани у Зворнику. Заказали смо шест припремних мечева, а први играмо против Горице из Пучила 4. фебруара. Још ћемо играти против Младости из Велике Обарске, Раднички Стобекса, БАСК-а и Земуна, док је генерална проба 25. фебруара и противника ћемо одрeдити у наредних неколико дана.

Везиста Дрине Един Рустемовић вјерује да ће његова екипа на прoљeће успјети да испуни све циљеве управе.

- Имамо млад тим жељан доказивања, а на прoљeће ћемо свима показати да заиста вриједимо. Нисмо пуно мјењали екипу и сви се одлично познајемо, па нам неће пуно требати да уиграмо. Тренутно смо на шестој позицији у шампионату са само три бода заостатка за водећим екипама, али се пуно не оптерећујемо пласманом, јер смо свјесни да би за нас успјех био пласман у средину табеле. Оћекујем да се добро спремимо и у добром расположењу дочекамо утакмицу првог кола против Слободе из Мркоњић Града – закључио је Рустемовић.

(rs-sport.org)

Нема коментара:

Постави коментар