субота, 2. април 2011.

Добро дошла Прва лиго! (фото)

Фудбалери Дрине заслужено су претрпјели нови, тринаести, пораз у Премијер лиги и тиме засигурно потврдили своје испадање из лиге. Почетак је био перфектан, играло се офанзивно на обје стране. У осмом минуту домаћи тим стиже до водства од 1:0. Никола Лазаревић извео је корнер за домаће, упутио је директан ударац ка голу гостију и на спектакуларан начин погодио мрежу Смајића. Радост Дрине трајала је само двије минуте. Хамзић је центрирао а највиши у скоку био је Никић, те ударцем главом матирао немоћног Максимовића. До краја полувремена није било важнијих дешавања на терену. Треба споменути и да је због повреде дефанзивац Дрине, Дарко Митровић, игру морао напустити у седмом минуту. Њега је замјенио Ђорђе Шуша.

У другом полувремну домаћи да скоро нису приказали ништа од игре. То је Звијезда итекако знала искористити. У 50. минуту Драган Ристић, некадашњи капитен Дрине, доводи своју екипу у водство од 1:2, а на крају ће се испоставити и до побједе. Од тог момента Звијезда је преузела теренску иницјативу и у доста наврата могла је и постићи још који гол. Фудбалери Дрине дјеловали су као разбијена војска, без тактике, без плана, лопту су напуцавали, додавали, избијали напамет као да им је свеједно шта добијају овим поразом. И поново се поставља питање какав је заиста (био) план Управе клуба до краја ове сезоне, да ли је довођење тренера (и појединих фудбалера) у сред сезоне, који до сада није водио ни једну једину екипу и нема потребно искуство за овакав ранг такмичења, ријешење за опстанак. Сви се надамо да приче које круже ових дана улицама Зворника о продаји свих утакмица до краја сезоне како би се отплатили поједини фубалери, нису тачне и да ће се, ако треба, на частан и достојанствен начин опростити од ове, ионако, најгоре лиге у Европи.

Дрина Зворник - Звијезда Градачац 1:2 (1:1)

Градски стадион у Зворнику. Гледалаца: 400. Судија: Елвис Прошић (Цазин). Стријелци: 1:0 Никола Лазаревић (8), 1:1 Никић (11), 1:2 Ристић (50). Жути картони: Михајловић (Дрина), Хамзић (Звијезда).

ДРИНА: Максимовић, И. Лазаревић, Јеремић, Митровић (од 7. минута Шуша), Савановић (од 78. Васић), Крезовић (од 59. Рустемовић), Средојевић, Нинић, Михајловић, Лежајић, Н. Лазаревић. Тренер: Драган Мићић.

ЗВИЈЕЗДА: Смајић, Желмић, Хусић, Ристић (од 77. Стокић), Јусић, Никић, Хамзић (од 90. Бедак), Машић, Морањкић, Тосуновић (од 68. Нухановић), Караџа. Тренер: Драган Јовић.











14 коментара:

  1. hahahhaahhha koji konji supci

    ОдговориИзбриши
  2. Kako je tužno danas bilo posmatrati ove naše... žao mi je ali bolje da igramo našu ligu

    ОдговориИзбриши
  3. A nisam nista drugo ni ocekivao kad je se povredio bebe,znao sma da ce sve da prsneee,,zao mi je momkaa,,jel zna ko,koliko ce da pauziraa...

    ОдговориИзбриши
  4. Dobro je napisao autor u tekstu.Sve se danas videlo.Doveli trenera koji nikad nije ni djecu trenirao a da vodi PL.Smesno.Pa sto je dovodio Bunjevcevica da im pokazuje na treningu ako on zna .Ali je verovatno poslusan i radi kako mu uprava kaze.

    ОдговориИзбриши
  5. Бебац ће да паузира неких двије седмице

    ОдговориИзбриши
  6. Ako je istina da prodaju utkmice nek se stide. Sramota, brukaju grad.

    ОдговориИзбриши
  7. jasta nego da prodaju utakmice,,,,pola igraca nece ni da trci a i golman je mogao bolje da reaguje kod drugog gola,,,,,TAKO DA I TREBA DA ISPADNU KAD SU TO SEBI DOZVOLILI

    ОдговориИзбриши
  8. Мало мијењам тему ал нема везе јер ови нису заслужили да се о њима коментарише.
    Навијачкој групи Вукови треба вођа!
    Сваку текму други човјек води навијање.Бато дође кад му је воља,против Вележа није био јер је био на београдском дербију,против Славије био прво полувреме а када је постало тешко он отишао са "пензионерима",данас против Звијезде видим га у граду сат времена прије текме(навео сам неке од утакмица на којима није био а било их је још ове сезоне).Он долази када је све уреду,ако је вођа мора да буде увијек јер сви знамо какво је стање.Треба да се изабере вођа који ће своју дужност обављати поштено.Лошми се труди али слабо ипак је он још "дјете".Реално ове сезоне ништа нисмо напредовали,гостовања слабо,пиротехника такође,бубањ немамо,а број се повећава једино када долази неки већи клуб и када игра Дрина игра добро.Дрина је већ испала ако се они брукају зашто морамо ми?

    ОдговориИзбриши
  9. Za komentar o navijačima i vodji,apsolutno se slažem

    ОдговориИзбриши
  10. Ево да дам и ја своје мишљење у вези саме групе.
    Људи драги реално лоше је стање. Немогуће ми дјелује да у нашем граду у коме(причам о граду) живи око 35000 људи не може се наћ сваку утакмицу бар 150 који ће навијат.
    Исто тако што се саме организације тиче,не може се само путем фејсбука нешто организоват,на томе се треба радит и едуковат,али истовремено некима забранит да буду у групи.Не желим ја бит дискриминатор али неки ликови попут Смрче или ти други не требају бит на трибини јер групу остали гледају кроз њихове будалаштине.
    Исто тако једноставно сама организација мора бит боља мора се покренут иницијатива да се добије каква просторија за навијаче,у којој би се правили трансови и заставе те прикупљала пиротеника,јер доста људи је неповјерљиво према овом фејсу и тражењу пара путем њега.
    Да сјетио сам се и вође.Бату цјеним изузетно,али Бата ја Гробар између осталог,вјеровано има и личних обавеза,стога треба неког али старијег од 20 година ставит за новог вођу који ће бити одговоран али и који ће имат поштовање од стране осталих,јер ако се вођа не поштује како остали да се поштују.
    Следеће,па наравно Зворник није само град,већ и околна мјеста: Дрињача,Челопек,Каракај,Роћевић итд,морамо се сви ангажоват како би и те људе привукли јер Дрина је највећи клуб у општини,а сваки члан значи.
    И да коначно нипошто не треба да се угаси група,једноставно то би био пораз свих пораза,живимо у нашем Зворнику,а велика већина из Федерације једва чека да нестанемо са навијачке мапе.
    Мени лично обавезе не дозвољавају да долазим навијат,јбг студирам,долазио сам пар пута навијат.Али пуно је ту људи који могу доћ и одвојит два сата за навијање,или је данас сваки навијач у Зворнику хулиган? НЕ! То су глупе карактеризације.
    Понављам боља организација је кључ свега,грешка је једна и промјена самог имена,али ако се група угаси све је онда џабе рађено,одите мало и на српске портале,већ смо почели добијат симпатије као млада група,али немојте да се све сруши кад Дрина испадне,јер понављам то из Федерације једва чекају кроз слом групе они гледају као своју побједу.

    ОдговориИзбриши
  11. Ми јесмо млада група али за 2-3 год бићемо можда у самом вреху,видјели сте и сам половина групе су момци од 97-93.Дрина јесте испала(због управе очигледно)али и у првој лиги РС мора да се боримо.Ово је за нас било пуно тешко јер смо се тек прошле године у ово вријеме организовали,имамо доста искуства скупљеног у ПЛ Бих долазе нам и Жељезничар,Сарајево биће ту и Челик и њихови Робијаши итд.Стварно би била бурка да се распаднемо јер можда се сл.сезоне вратимо,па да испадне да смо ми група која само у најбољој ситуацији појављује на трбини.Помогла нам је општина направили смо транс,заставе имамо све потребно за ванијачку сцену а у будућности могли би скупити и за нормалан бубањ! Јуче је било ицидената тј.свађе појединих ликова усред текме нико не може да их спречи,долазе и одлазе кад хоће е то тако не може свих 90мин или никако.Мора неко да заведе ред.Касно је сад говорити о тим селима јер ипак нико сад неће да долази,нмвз ми морамо макар нас било 10!

    ОдговориИзбриши
  12. da se nadovezem na prethodni status lidersi teslic,vojvode doboj,dzuke samas,sindikat brcko svi oni navijaju a njihov klub u 2 ili 3 ligi...

    ОдговориИзбриши
  13. http://www.youtube.com/watch?v=_-kCZXUUfww
    већ смо испали долазите да тјерамо мајмуне !!!

    ОдговориИзбриши
  14. ма следеће сезоне има да се вратимо,оставити мићића јер ће накупити искуста у овој сезони,давати шансу играчима из омладинског погона па их сл.сезоне у првој лиги рс укомбинвати са овим играчима наравно неке продати мсм на садашњу екипи од те продаје исплатити играче...услове имамо што се тиче стадиона...потрдити се мало више о финансијамо наравно УПРАВА НАПОЉЕ

    ОдговориИзбриши