среда, 25. март 2015.

Кикић: Све је и даље у нашим рукама

У прва три кола прољећног дијела Премијер лиге БиХ Дрина је сакупила четири бода. Бодовни салдо би могао бити и већи да Зворничани нису поражени од фењераша у суботу.

Поврх свега Дрина је остала и без тренера па репрезентативна пауза долази, чини се, у прави моменат.

Један од најискуснијих фудбалера зворничког премијерлигаша, капитен тима, Александар Кикић каже да суботњи пораз од Младости није пријатан али да још ништа није готово.

"Сигурно да није пријатно кад изгубимо од директног конкурента за опстанак али све је још у нашим рукама. Што је добро, имамо пет бодова више од екипа које се боре за опстанак. Слиједи нам ова репрезентативна пауза да је искористимо да се вратимо на прави колосијек. Понављам, није пораз толико драматичан, још увијек нисмо у зони испадања и сигуран сам да имамо квалитет да останемо у Премијер лиги, што ћемо на крају и показати", јасан је Кикић.

Кикић је додао да самопоуздање међу фудбалерима није пољуљано.

"Кажем опет, није пријатно изгубити али самопоуздање у екипи није пољуљано и атмосфера је иста каква је била и прије суботње утакмице. Имамо неких десетак дана до утакмице са Радником да исправимо неке ствари. Један добар резултат нас опет враћа на прави колосијек", истиче Кикић.

Дрина ће паузу у првенству искористити да одигра контролну утакмицу против српског суперлигаша Вождовца у Београду. Утакмица би требала да се одигра у петак од 14 часова.

Нема коментара:

Постави коментар