петак, 10. април 2015.

Дрина иде на Грбавицу по бод(ове)! (видео)

Гостовањем у Сарајеву против Жељезничара, зворничка Дрина завршиће серију тешких утакмица.


Зворничани се у пакленом ритму сриједа-субота нису баш најбоље показали али последња лигашка утакмица против Сарајева, у којој је освојен драгоцјен бод, даје наду да могу доћи до позитивног резултата.

Тренер Срђан Бајић истиче да је путоказ како се долази до бодова утакмица са Сарајевом.

"Момци су видјели да се морају испразнити и физички и емоционално на свакој утакмици и само тако могу очекивати добар резултат. Бод на Грбавици био би права ствар али биће веома тешко. Жељезничар је један од најбољих клубова у лиги и долазимо му на ноге после неочекиваног кикса против Радника. То значи да ће сутра бити под тзв. морањем а ми ћемо настојати да то њихово морање претворимо у нашу добит и зашто не очекивати неки повољан резултат", истиче Бајић.


Оно што представља највећи проблем за Бајића јесте повреда нападача Момчила Мркаића. Он је у 7. минути утакмице са Сарајевом напустио терен због повреде скочног зглоба и према првим процјенама паузираће око три недјеље.

Повољна околност је повратак штопера Славка Ћулибрка након три утакмице паузе због црвеног картона. Ипак, мораће да буде опрезнији јер му пријети нова суспензија од једне утакмице уколико заради жути картон.


Посебну пажњу би сутра требало обратити и на главног арбитра Горана Параџика, који је и у Зворнику дијелио правду, или боље речено неправду, између ова два ривала. Тада је Дрина утакмицу завршила са десет играча и поразом од 2:1.

Параџику ће сутра помагати Жељко Марић, из Добоја и Далибор Хрстић, из Љубушког а четврти арбитар је Хусеин Терзић, из Травника.

Делегат сусрета је Изет Банда, из Брчког док је контролор суђења Марко Билић, из Зенице.



Нема коментара:

Постави коментар