четвртак, 16. април 2015.

"Срећни судија" Адмир Шеховић дијели правду у Зворнику!

Овог викенда наставља се Премијер лига БиХ утакмицама 22. кола а нама ће бити најинтересантнији сусрет у Зворнику, гдје се састају Дрина и Травник.


Још једна домаћа утакмица у низу коју Дрина једноставно мора добити како би "једном ногом" обезбједила опстанак, вјероватно утакмица сезоне за Дрину.

Домаће ће у овом мечу бодрити и њихови навијачи, популарни "Вукови".

Ипак, ни гостима "не цвјетају руже" јер имају само два бода више од Дрине а од почетка прољећног дијела шампионата забиљежили су двије побједе и четири пораза, од тога два у последња два кола.

"Везири" су у понедјељак одиграли последњи сусрет 21. кола против Сарајева гдје су поражени са 2:0 а већег пораза Травник је спасио голман Адис Нурковић. Пред крај првог полувремена црвени картон добио је Елвис Садиковић.

Екипа Травника важила је за неприкосновеног владара домаћег терена ипак у овој сезони су потпуно подбацили, док се на страни углавном одлучују више за дефанзивну игру, вребајући противника преко контранапада. Скор Травника на страни је четири нерјешена меча и шест пораза.

Од играча од којих пријети највећа опасност издвојићемо Нермина Варупу, Семира Мусића и Ајдина Нухића.

Подсјећамо да је меч у Травнику између ова два ривала завршен резултатом 2:2. Дрина је преко Костића повела 1:0 у 17. минуту, на 2:0 повисио је Филиповић у 77. минуту а минут касније домаћи долазе до 1:2. У 90. минуту Травник долази до 2:2 преко једанаестерца.

Ове двије екипе до сада су одиграле три меча и скор је двије побједе Травника и један нерјешен сусрет.

Што се тиче службених лица у суботњој утакмици, главни судија биће Адмир Шеховић из Сарајева, док ће му помоћници бити Енес Ђозић, такође из Сарајева, и Мирко Гојић, из Добоја. Четврти судија је Ирфан Пељто из Сарајева.

Делегат сусрета је Самир Ћупина из Сарајева а контролор суђења Мухамед Осмић из Маглаја.

Ако погледамо утакмице у којима је Шеховић ове сезоне судио Дрини онда га можемо назвати и "срећним судијом". Шеховић је судио утакмице против Младости у Бијељини (Дрина побједила 2:0), Вележа у Зворнику (Дрина побједила 3:1) и Звијезде у Зворнику (Дрина одиграла нерјешено 1:1).

На те три утакмице Дрини је показао девет жутих картона (Кикић, Ђерић 2, Васић, Ивановић, Ћулибрк, Лазаревић, Благојевић, Радовић) као и један црвени (Мемовић).

Управа Дрине је раније одредила цијене карата за утакмицу са Травником. За западну трибину цијена карте је 5 КМ док је цијена карте за источну трибину 3 КМ. Улаз за жене и дјецу, као и за навијачку групу "Вукови 2010.", биће слободан.

ДРИНА ЈЕ ЈЕДНА, ДРИНА СЕ ВОЛИ!

Нема коментара:

Постави коментар