уторак, 21. октобар 2014.

Мићић: Олимпик је био један лош дан, вјерујем у момке

Дрина је у суботу убједљиво поражена од Олимпика у Сарајеву резултатом 5:2.

Резултат би вјероватно донекле био другачији да су у тиму из Зворника били Дејан Узелац и Славко Ћулибрк, који су повријеђени, и Славиша Радовић, који није наступао због три жута картона.

Три дана након утакмице тежак пораз у Сарајеву се заборавља а мисли Зворничана усмјерене су на суботу, 12. коло и утакмицу са Звијездом из Градачца.

"Одиграли смо слабо, најлакше је наћи узроке пораза у неигрању Ћулибрка, Радовића и Узелца, иако су то важна три играча у фази одбране. То није алиби, одиграли смо лоше, имали смо проблема, нисмо могли да зауставимо брзе играче Олимпика који би, и да је Дрина била комплетна, направио доста проблема и вјероватно би и тада тешко изашли на крај са њима. Они су заслужено у врху", рекао је тренер Дрине Драган Мићић.

Он је истакао да се нада да је то био само један лош дан и да вјерује у момке у мечу против Звијезде.

"Тражићемо узроке због чега се све то десило, поготово сад пред важну утакмицу, да се покушамо вратити у форму и да наш квалитет, који ми објективно посједујемо, искажемо на терену", додао је Мићић.

Мићић је додао да на Узелца неће моћи рачунати ни против Звијезде док је Ћулибрк почео лагано да тренира.

"Надамо се сви да ће бар Славко (Ћулибрк) бити спреман за суботу, остало је још четири дана до утакмице па ћемо видјети. Узелац дефинитивно не може, јуче је покушао да тренира ипак нећемо моћи да рачунамо на њега. Самим повратком Радовића и Ћулибрка добили би сигурно на чврстини у одбрани и то би била нека друга прича у односу на Сарајево", каже Мићић.

Нема коментара:

Постави коментар