недеља, 20. март 2011.

Олимпик поново кобан (фото)

Фото: Бранимир Пријак
Фудбалери Дрине претрпјели су и 12. овосезонски пораз у Премијер лиги. Поново је Дрина била надомак освајања бодова и поново је те исте бодове изгубила својом заслугом. Олимпик је од прве минуте кренуо офанзивно, што му се исплатило већ у 4. минуту утакмице. Видовић је шутирао са неких 20 - ак метара, но лопта се одбија од стативе и долази до Џенана Дурака, који несметано погађа за 1:0. Ипак, недуго потом, у једној полуконтри, у 10 минути, голман домаћих Лучић прави прекршај над Јасмином Јарановићем чиме прави једанаестерац и добија жути картон. Сигуран реализатор је Никола Лазаревић, који погађа за 1:1.

У наставку утакмице поново теренска инцјатива на страни Олимпика, ипак нисмо видјели неке изгледније шансе. Издвајамо 18. минут када се у шеснаестерцу Дрине најбоље не сналази Рашчић и 28. минут када је сам пред голманом Драганом Алексићем био Хирош, но лопту шаље у гол аут.

У другом полувремну скоро иста ситуација као и у првом полувремену. Олимпик је играо офанзивно али ипак без изгледнијих шанси. У 57. минуту Олимпик долази до предности од 2:1. Тек што је ушао у игру, Алимановић, доноси својој екипи једанестерац. Наиме, након убацивања, лопта у шеснаестерацу Дрине погађа Ивана Лазаревића у руку а главни судија утакмице, Ведран Зовко, не пропушта прилику да свира најстрожију казну за домеће. Сигуран реализатор био је Адмир Рашчић.

До краја утакмице био је примјетан благи притисак Дрине на гол Олимпика али без значајних прилика. Дрина следећу утакмицу игра 2. априла у Зворнику против Звијезде из Градачца.

Олимпик – Дрина 2:1 (1:1)

Стадион: Кошево. Гледалаца: 100. Судија: Ведран Зовко (Мостар). Стријелци: 1:0 Дурак (3.), 1:1 Лазаревић (10. из пенала), 2:1 Рашчић (55. из пенала). Жути картони: Лучић, Кисо, Алимановић, Крессер (Олимпиц), Јарановић, Ћулум (Дрина).

ОЛИМПИК: Лучић, Ризвановић, Субашић, Шкаљић, Савић, Видовић, Кисо, Дурак (од 50. Алимановић), Плиска, Рашчић (од 90. Крессер), Хирош (од 79. Ступић). Тренер: Мехмед Јањош.

ДРИНА: Алексић, Средојевић, Лазаревић, Митровић, Михајловић, Крезовић, Д. Ћулум, Савановић (од 67. Перић), Нинић, Лазаревић (од 78. Лежић), Јарановић (од 80. Ђерић). Тренер: Миленко Милошевић.


Фото: Бранимир Пријак

Фото: Бранимир Пријак

Фото: Бранимир Пријак

Фото: Бранимир Пријак

Фото: Бранимир Пријак

Фото: Бранимир Пријак

Фото: Бранимир Пријак

Фото: Бранимир Пријак

Фото: Бранимир Пријак

Фото: Бранимир Пријак

Фото: Бранимир Пријак



Нема коментара:

Постави коментар