среда, 16. март 2011.

Да ли се Дрина већ унапријед предала?

После прошлосуботњег пораза од Рудара, управа Дрине, после одласка Дарка Војводића, захвалила се на сарадњи и двојици фудбалера. Ријеч је о Ненаду Зечевићу и Николи Мојовићу. Разлог тога је, како се наводи, немогућност финансирања плата ових фудбалера. Ипак, оно што је најгоре од свега, дознајемо да би таквих отаказа требало бити још у наредним данима, што би вјероватно значило и дефинитивно предавање у борби за опстанак а резултат би био испадање из елитног ранга бх фудбала.

7 коментара:

  1. Анониман20. март 2011. 21:43

    pa valjda je svima jasno da se uprava predala cim nisu doveli novog trenera pa se u protokolu miladin vodi kao trener jer ovi nemaju licence.

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман21. март 2011. 10:39

    Nova "Cola light" bez šećera, haha :))

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман21. март 2011. 10:48

    по мени се управа предала на зимском прелазном року...играчи се уиграли они их распродали ај ђелмић није ни ваљо ал ристић је могао да остане...обрадовића вратили у рад иако је имао позајмицу на 12 месеци...а обрадовић сад игра 1 поставу у раду....да им је стало неби довели овакве играче...галин он неће да скочи а има 2м..

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман21. март 2011. 11:08

    ја се бојим да се навијачка група вукови не распадне,треба мало акција спровести нпр графити,кореографија на трибини или тако нешто.нико не зна осим управе да ли су се предали или нису ако јесу нико неће долазити под упитником су и они највјернији.добро смо почели у овом другом дијелу гледајући на први.ако се управа предали играчи и ми вукови нисмо још.играчи примати плату морају тако да ништа још није готово...

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман21. март 2011. 11:40

    Ej Đelmić nije valjo a Ristić jeste, daj molim te pa ako je iko bio loš onda je to Ristić. Đelmić je sigurno pored Karvalja i Obradovića bio najbolji pojedinac i nisu ga trebali dati Zvijezdi.

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман21. март 2011. 22:59

    Jedan je NIKOLA MOJOVIC !

    ОдговориИзбриши