среда, 9. март 2011.

Ништа још није изгубљено


Извор: Глас Српске

Фудбалери Дрине послије пораза од Борца морали су да се врате на посљедње мјесто на табели. Зворничани су одиграли храбро са водећом екипом Премијер лиге БиХ иако су наступили ослабљени. Општи утисак је повољан и да је било која екипа била са друге стране, сигурно би резултат био повољнији за Дрину.

У редовима Зворничана се слажу да је Борац заслужено славио, али да су и они имали своје прилике које нису искористили. Због повреде нису могли играти Душан Средојевић и Никола Пребирачевић, док су Ненад Зечевић и Далибор Крезовић одрађивали казну жутих картона.

- Није нам било лако против Борца, који је просто морао добити ову утакмицу јер се бори за титулу првака. Одиграли смо храбро иако смо играли без четворице стандардних играча. У таквој ситуацији је морало наступити неколико млађих играча. Мислим да се нисмо обрукали и да смо показали и пред ТВ камерама да имамо добар тим који ће у наставку исказати своје квалитете. Да су Никола Лазаревић и Иван Нинић искористили шансе, сигурно је да би се у наставку играло другачије - мисли млади Радомир Јеремић, који је искористио шансу коју му је указао Дарко Војводић и одиграо сасвим солидно.

У Дрини су већ заборавили гостовање у Бањалуци и окрећу се следећим утакмицама. Прва од њих је у суботу, када у Зворник стиже екипа по мјери.

- Пораз од Борца није за бригу јер смо тешко могли очекивати бодове. Зато сматрам да још ништа није изгубљено и то ћемо показати против Рудара из Приједора. Морамо пружити још бољу игру и надамо се да ћемо уз помоћ вијерних навијача "Вукова" забиљежити побједу. До суботе ће се и кадровска ситуација побољшати, па ћемо наступити комплетни, што повећава наше шансе за побједу - додао је Јеремић.

Нема коментара:

Постави коментар