недеља, 17. април 2011.

Шести узастопни пораз (фото/видео)

Тренутак када Богичевић постиже други гол
И после шесте утакмице у прољећном дијелу првенства фудбалери Дрине не знају за побједу. Овај пут бољи од ње био је сарајевски Жељезничар, резултат је био идентичан ономе од јесенас на Грбавици - 0:2. Поново је игра домаћина била понижавајућа и разочаравајућа, док су гости то зналачки искористили и однијели важну побједу за њих. 700 гледалаца могло је да види једну занимљиву утакмицу са и не баш толико прилика, у којој су гости за нијансу били бољи и то су резултатски знали искористити. Похвале иду и на рачун најватренијих навијача, који су значајно употпунили јучерашњи фудбалски амбијент.

Одмах након почетка утакмице виђена је једна добра прилика гостију. На набачену лопту из корнера скаче Ниема али лопту главом шаље преко гола. Прву озбиљнију прилику Дрина је имала у 13. минути преко Михајловића, који је снажно шутирао али Шехић одлично брани. После тога биљежимо двије солидне прилике Жељезничара. У 15. минуту Чолић шутира али лопта одлази поред десне стативе гола Максимовића. Одмах потом Станић пролази по боку упошљава Поповића који шутира но Пребирачевић га зауставља и шаље лопту у корнер. До краја полувремена забиљежена је још једна прилика гостију али резултат остаје не промјењен.

У другом полувремену скоро иста слика на терену, с тим да су гости почели нешто боље. Сав труд гостију исплатио се у 56. минуту када за 1:0 погађа Един Вишћа. Лопту је са десне стране убацио Сврака, Поповић је волејом лопту послао ка голу Дрине но лопта се одбија од Максимовића до Вишће који успјешно шаље у гол. Одмах потом, у 60. минути, питање побједника је ријешено. Вишћа је извео слободан ударац са десне стране од гола Дрине а највиши у скоку је био Богичевић који је главом лопту послао у небрањени дио Максимовића за 2:0 и славље гостију.

До краја утакмице није виђена ни једна већа прилика, гости су чували водство док је Дрина жалосно покушавала постићи бар почасни погодак али узалуд. Дрина у следећем 23. колу гостује код екипе Леотара из Требиња. 

ДРИНА - ЖЕЉЕЗНИЧАР 0:2 (0:0)

Стријелци: 0:1 Вишћа (56), 0:2 Богићевић (60), стадион: Градски, гледалаца: 700, судија: Горан Параџик (Љубушки) 7, помоћници: Зикрет Куљаниновић (Бановићи) и Родољуб Топић (Бања Лука), делегат: Дамир Шарић (Тузла), жути картони: И. Лазаревић, Пребирачевић, Ћулум (Дрина).

Играч утакмице: Един Вишћа (Жељезничар) 7,5.

Дрина: Максимовић 5, Михајловић 6, Средојевић 6, Пребирачевић 5, Кутлачић 5, И. Лазаревић 5,5, Крезовић 5,5, Савановић 5 (од 61. Н. Лазаревић -), Ћулум 6, Лежајић 5 (од 68. Нинић -), Јарановић 5 (од 67. Галин -). Тренер: Драган Мићић.

Жељезничар: Шехић -, Сврака 6,5 (од 76. Станчевски -), Ћулум 7, Марковић 7, Богићевић 7,5, Вишћа 7,5, Поповић 6,5, Станић 7, Чолић 6,5 (од 56. Баљић 6,5), Нијема 7, Јамак 6,5 (од 73. Савић -). Тренер: Амар Осим.

Увијек уз свој клуб и свој град - "Вукови 2010"
Вукови прославили рођендан "побједом"

Као што већ на почетку рекошмо, похвале иду на рачун домаћих навијача, "Вукова", који су заиста на један одличан начин прославили својих годину дана, штета што се фудбалери нису угледали на њих и њихову малу "побједу" против значајно познатијих гостујућих навијача. Све похвале и надамо се да ће и убудуће на трибини бити присутан велики број "Вукова" као што је то било јуче. Срећан рођендан "Вукови"!





















1 коментар:

  1. Oj Drino na šta si spala .... biće ponovo Romanija pale ne dozvoli to sebi.. da se ugasiš....poput dotičnih......

    ОдговориИзбриши