уторак, 8. јун 2010.

Стадион ће бити спреман за ПЛ БиХ

ФК Дрина играће своје домаће утакмице на Градском стадиону у Зворнику. Дрина за сада нема лиценцу за стадион, потребну за одигравање утакмица ПЛ БиХ, али ће бити испуњена до почетка сезоне, увјеравају челници зворничког премијерлигаша.

Ипак, ових дана Зворником круже приче да ће домаће утакмице Дрина играти у Угљевику, због лоших услова на стадиону у Зворнику. Ријеч је наиме о стадиону који ће бити резервна варијанта а коју је наложио Н/ФС БиХ да сваки клуб који се такмичи у Премијер лиги у случају неких проблема своје утакмице игра на њему. Тако ће Дрина поред зворничког пријавити и стадион у Угљевику.

На Градском стадиону Зворник за лиценцу је потребно урадити свлачионице, као и друге просторије у стадиону, те да се, по новом правилу Н/ФС БиХ, постави 3. 000 столица. Сада на стадиону постоји 1. 100 столица а у току је потрага за извођаћем који ће изградити источну трибину са још 1. 500 столица и обновити свлачионице као и још неке ситне стварчице. Општина Зворник је такођер обећала новчану помоћ како би се ријешили проблеми око капацитета стадиона.



Подели

Нема коментара:

Постави коментар