уторак, 12. октобар 2010.

Без права на кикс

Контролна утакмица Дрине и новосадске Војводине донекле је поправила атмосферу на Градском стадиону у Зворнику након серије лоших резултата у Премијер лиги БиХ. Тим из Зворника је са тренутно трећепласираном екипом Јелен Супер лиге играо равноправно и што је најважније није изгубио. Послије новосадске епизоде све мисли су окренуте ка регионалном дербију са тузланском Слободом. По тренутном стању на табели ријеч је о дуелу зачеља и свакако да та чињеница увелико срди вјерне навијаче Дрине, који су очекивал знатно дебљи бодовни салдо.

Како вријеме одмиче тако и тренер Дарко Војводић све више вјерује Дрининим фудбалерима. А највјероватније ће тим изаћи у комплетној првој постави на "Тушањ". Дрина у сусрету са Тузлацима нема права на кикс. Но, и Слобода има своју рачуницу, а тренер Влатко Главаш, пун оптимизма каже како ће његов тим побједити на Тушњу.
Слобода је одиграла пријатељску утакмицу са екипом Спартака из Суботице, чланом Јелен Супер лиге, и одиграла идентично као и Дрина са Војводином 1:1. Тренер Влатко Главаш каже да ије искључено да Слобода у суботу у првој постави старта са три јуниора. Веома близу првих 11 су: Амар Рахмановић, Амер Бекић и Маид Јагањац.

Сутра Куп РС
Дрина сутра путује у Нову Вес код Српца на одигравање утакмице осмофинала Купа РС са екипом Црвене земље. Тренер Војводић каже да ће највјероватније форсирати играче из другог тима а могуће је чак да наступе и играчи из омладинског погона Дрине, као што је то био случај у дуелу са Младости из Богутовог Села, такође у Купу РС.

Нема коментара:

Постави коментар