понедељак, 18. октобар 2010.

Дарко Војводић незадовољан резултатом


Екипа Слободе заслужено је славила против Дрине. Тузлаци су боље отворили сусрет и већ после два минута игре повели су са 1:0. Пет минута касније грешку штопера гостију искористио је Бекић и погодио за 2:0. На старту другог полувремена Зворничани су кренули офанзивније и створили неколико прилика које нису искористили Ђелмић, Ћулум и Обрадовић.

Казна за промашаје стигла је у 84. минуту када је резервиста Мујић, само неколико секунди након што је ушао у игру,послије корнера постигао погодак.

Шеф стручног штаба Дрине Дарко Војводић честитао је домаћем саставу на побједи, истакваши да је лоше отварање меча његове екипе било пресудно за резултат.
-У меч смо ушли мотивисано,али су нас два брза гола домаћих тотално ошамутила,па смо цијело прво полувријеме одиграли испод својих могућности.Тај дио сусрета играли смо неповезано и дозволили смо Слободи да игра своју игру.На старту другог дијела меча наметнули смо своју игру и стварали прилике,те били квалитетнији ривал 30 минута игре у другом полувремену.На нашу жалост,нисмо постигли погодак из тих прилика,што су домаћини искористили и казнили нас још једним поготком - рекао је Војводић.

Детаљи са утакмице:


Нема коментара:

Постави коментар