среда, 3. новембар 2010.

Финиш опет кобан


Дрина је још једном остала без бодова голом који је примила при крају сусрета и то из једанаестерца.У Зеници је тријумфовао Челик послије велике борбе и сијасет шанси са обје стране. Једна непажња одбране Дрине омогућила је домаћем играчу Пурићу да избије сам пред Максимовића па га је овај ''срушио'' у казненом простору. И тако је опет ударац са бијеле тачке одлучио побједника.

- Права штета што из Зенице нисмо донијели бод. Били смо тако близу. Играли смо добро, концентрисано, све до тог кобног 81. минута. Овакве ствари би морали да елиминишемо па би нам било далеко лакше. Мислим да и ова игра охрабрује и да ћемо у идућим мечевима успјети да освајамо бодове, прије свега на нашем терену - рекао је тренер Дрине Дарко Војводић.

И Бразилац Карваљо слично мисли.

- Заиста није могуће повјеровати шта нам се дешава. Играмо добро највећи дио сусрета, а онда нам падне концентрација. Имали смо двије велике прилике да постигнемо голове, али нисмо имали ни среће. Морамо наставити да играмо овако храбро и још боље. Прва следећа прилика је меч са Славијом на нешем терену, гдје ''морамо'' да побиједимо како бисмо задржали корак са осталим екипама у борби за опстанак - нагласио је Карваљо.

1 коментар:

  1. oooooo, šta sam dočeko, da brazilac nam, za ti zaigra.... napred Karvaljo uz tebe smo!

    ОдговориИзбриши