недеља, 7. новембар 2010.

Вукови о проблемима навијача


Није само зворнички фудбалски клуб у проблемима, од како је Дрина ушла у Премијер лигу БиХ, а и у финишу Прве лиге РС када је Дрина добрим играма показала да ће ући у  најаче такмичење БиХ оформила се група навијача Дрине под називом "Вукови 2010" који вијерно прате и навијају за зворнички клуб већ готово годину дана.

О проблемима са којима се они сусрећу, какав је однос са управом, тренером и осталом екипом, за портал www.infozvornik.com, рекао нам је један од навијача "Вукова".

- Са управом имамо лош однос и немамо њихову подршку ни сада, нити док је Дрина наступала у Првој лиги РС, од њих имамо само бесплатан улаз на утакмице, а често нас пребацују са једне трибине на другу тако да немамо своје мјесто на стадиону што није случај са осталим екипама. Што се тиче новог тренера Дарка Војводића и играча имамо коректан однос, играчи су нам помогли на задњој утакмици против Славије да обезбједимо кореографију. Задовољни смо новим тренером који је успјео да оствари три побједе код куће у задњих шест кола и врати Дрину у борбу за опстанак, као и играчима који дају свој максимум. 


На питање колико локална власт има разумјевања за зворничке навијаче рекли су нам.

- Општина Зворник подржала нас је у финишу Прве лиге РС и по уласку у Премијер лигу БиХ помогли су нам да обезбједимо заставе и транспаренте, као нека гостовања гдје су нам обезбједили превоз,а од тада више нисмо успјели добити неку помоћ од општине.

Очекивања навијача су да Дрина успје да избори останак у Премијер лигу, а навијачи ће наставити пружати и даље подршку на домаћем терену јер како кажу нису у могућности сами финансирати одлазак на гостовања Зворничана. Зворнички Вукови надају се да ће у наредном периоду управа или општина успјети да им обезбједи барем један аутобус како би могли пратити и пружати подршку зворничанима на свим њиховим утакмицама.

Извор: www.infozvornik.com

13 коментара:

  1. да градоначелника није било никад ми са оваквом управом неби ушли у пл бих...треба од градоначелника тражит да нам обезбеди бус за гостовања а каква је управа доста су и бесплатне улазнице

    ОдговориИзбриши
  2. па то си у праву, али управо то је овај "један од навијача" и рекао, ми са управом никад нисмо имали неке односе, ал нас сад и општина почиње напуштати, биће да су нам помагали кад им је било потребно а сад нас одбацују од себе

    ОдговориИзбриши
  3. сличан случај је са лидерсима из теслића,њима ни управа ни општина не помаже ал момци иду на гостовања...на текму код куће их долази око 80 и то кад нема противничких навијача,а у купу БиХ против Широког било их је око 250...нихов клуб је у 1 лиги рс...а нас у пл бих против славије и још су били соколови не може да нас буде 80...мора се то мало боље организовати...

    ОдговориИзбриши
  4. Милош Поповић odlican status,samo se ne bi složio da su vukovi uopšte grupe..delije i grobari iz zvornika..pola utakmice skandiraju "Slavija je muslimanski tim" na šta im mi odg aplauzom..oni upozno..za sad oni su skup šljama na jednom mjestu..drago bi mi bilo da postanu dobra navjacka grupa,da nas kao Srbe predstavljaju dostojanstveno..ostale grupe u RS za pohvalu..pogotovo Vojvode..izvinjavam se na latinici!
    пре 19 ч. · Свиђа ми се · 3 особе/а
    овај коментар сам нашао на профили Република Српка(http://www.facebook.com/republika.srpska)
    ето шта мисле о нама...

    ОдговориИзбриши
  5. pa dobro, vidio sam i ja to, to je njihov problem ne naš, usotalom šta očekuju posle četri napada na nas sa kamenjem i palicama i ostalim predmetima...

    ОдговориИзбриши
  6. Браћо путимо Соколове и остале,морам се боље организовати да покажемо ко смо и шта умемо !!!

    ОдговориИзбриши
  7. Mene je najviše iznerviralo to što smo na utakmici sa Slavijom navijali katastrofalno, možda i najgore do sada, pola sjedi, pola fura svoj fazon a ostali navijaju, pa ako ćemo navijati daj da navijamo kako jedan tako i svi a ne pola skaće, pola stoji, ne može to tako, sokolovi su nam održali pravu lekciju kako se navija.

    ОдговориИзбриши
  8. слажем са,ако ћемо навијати ајде да то одрадимо поштенски,против славије почели смо лепо и одједном пали,па их пола отишло на полувремену...нез зашто навијају пола текме...боље да не навијају никако,ако им је циљ да уђу бесплатно нека уђу и седну !:)

    ОдговориИзбриши
  9. Соколови пичкице,ви на руке несмете камењем нас гађате СРПСКИ народ издасте ви сте ПИЧКЕ НАЈВЕЋЕ!

    ОдговориИзбриши
  10. Ista situacija je kod nas...Imamo iste probleme s upravom a uprava sa gradonačlnikom...Eh sad,neprijatelj mog neprijatelja je moj ?

    http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs561.ash2/148333_1511977920981_1280393225_31414284_1440088_n.jpg


    Pozdrav iz Prijedora ! AB-PD '95 !

    ОдговориИзбриши
  11. Људи тачно је да су заједно Делије и Гробари (већином Делије) у навијачкој групи Вукови Зворник,ипак да се не лажемо, као и у сваком клубу у Р.Српској.Можда једино Борац Б.Лука има своје навијаче,мада сам 80% убеђен да и у нјиховим редовима има Делија и Гробара.У једну руку то је и добро ,битно је да се срби сложе.Е сто се тиче прозиванја Соколова ту сам итекако против!!! Јер смо сви један народ у овој да тако кажем "јадној" земљи мислим на РС.Поздрав за све српске навијаче у Републици Српској!!! Ген.Зворник

    ОдговориИзбриши
  12. Чувајте се браћо Срби! Доће боља времена за све нас! Поздрав из БЛ.

    ОдговориИзбриши