петак, 12. новембар 2010.

Дрина гостује Сарајеву

Фудбалери Дрине, у суботу ће, изаћи на мегдан екипи Сарајева, у оквиру 14. кола Премијер лиге БиХ. Меч са једним од најбољих клубова у БиХ представља прави изазов за Зворничане. После побједе на свом терену против Славије, растерећени, без калкулација, супроставиће се екипи Сарајева.

У редовима Зворничана свјесни су да је Сарајево велики фаворит у овом мечу, и да скоро немају шта тражити на Кошеву, ипак, они не губе наду, и кажу да би предност, на страни Дрине, требала бити вјероватна премореност играча Сарајева од бројних утакмица у купу БиХ и лиги. Очекује се исто тако, да и бројне афере, које потресају ових дана клуб са Кошева, утичу на игру Сарајлија. У тиму неће бити Душана Средојевића, који ће паузирати због три жута картона. Тренер Војводић каже да има пар проблема са ситним повредама својих играча ал се нада да оне неће правити проблем сутра на утакмици.

- Вјерујем да ћемо против реномираног противника, који је у "дебелој" кризи, пружити добру партију, те се надам да можемо изненадити Сарајево и доћи бар до једног бода, што би нам много значило у даљој борби за опстанак. Имамо и неких проблем са повредама, али није ништа страшно и вјероватно ће сви осим Средојевића бити спремни за овај сусрет - додаје тренер Дрине, Дарко Војводић, који ће овај меч пратити са трибине стадиона "Асим Ферхатовић - Хасе", због искљућења у суботу, на мечу са Славијом.

Утакмица се игра сутра са почетком у 13 часова. Главни судија меча је Дарко Обрадовић из Стоца.

2 коментара:

  1. joj kad bi neki bod lego iz sarajeva što bi bilo dobro

    ОдговориИзбриши
  2. Nije nista nemoguce...sarajevo je u dubokoj krizi...uprava se raspada,trener dobija poruke sa ''smrtnom presudom'' itd....Moze se lako desiti da padne koji bod :)

    ОдговориИзбриши