субота, 7. мај 2011.

Нови пораз или изненађење

Екипа Дрине данас ће, у 26. колу Премијер лиге, гостовати екипи мостарског Вележа. Ради се о веома тешком гостовању у којем је Вележ апсолутни фаворит јер би побједом обезбједио опстанак у друштву најбољих. Дрина се већ помирила са својом судбином и ништа јој друго не преостаје него да се надиграва са Мостарцима за част и углед клуба. Утакмица почиње у 17 часова.

- У сусрету са Вележом чека нас готово немогућа мисија. Мостарци нису још обезбједили опстанак па ће у овој утакмици настојати да и ту дилему отклоне. На нама је да одиграмо за част и углед клуба, а резултат ће доћи сам по себи - каже Иван Лазаревић, фудбалер Дрине.


ВЕЛЕЖ Мостар - ДРИНА Зворник

Стадион: "Врапчићи"; Главни судија: Владимир Доминковић (Орашје); Помоћници: Асмир Будимлић (Бихаћ) и Ратко Кунић (Бања Лука); Четврти арбитар: Един Јакуповић (Бихаћ); Контролор суђења: Ранко Рачић (Бања Лука); Делегат: Мерсим Мешић (Градачац).

ВЕЛЕЖ: Хаџиђулбић, Стокић, Казазић, Кајтаз, Заимовић, Ганчев, Велагић, Ровчанин, Окић, Кодро, Демић. Тренер: Миломир Одовић.

ДРИНА: Максимовић, Средојевић, Пребирачевић (Митровић), Јеремић, Кутлачић, Лазаревић, Нинић, Рустемовић, Ћулум, Крезовић, Ђерић. Тренер: Драган Мићић.

1 коментар:

  1. Анониман7. мај 2011. 19:20

    jos jedna prodata utakmica,,poluvreme 0:0 a onda primaju 2 gola u 2 minuta P...E PRODANE

    ОдговориИзбриши