субота, 5. јул 2014.

Зворничани убједљивом побједом започели припремни циклус (фото)

Дрина је успјешно започела припремни циклус пред други наступ у Премијер лиги Босне и Херцеговине.

У првој припремној утакмици, коју су одиграли у Зворнику, Зворничани су са 4:0 побједили члана српске Суперлиге из Пећинаца екипу Доњег Срема.
Гледаоци су могли на терену да виде комбиновани тим Дрине на који тренер Драган Мићић рачуна у првенству. За Дрину су наступили и фудбалери који су тренутно на проби.

Домаћи су повели у 41. минуту када је Ђурић пронашао Радована Васића у шеснаестерцу гостију те овај волејом доводи у вођство свој тим.

С тим резултатом се отишло на одмор а само шест минута у наставку утакмице требало је домаћину да дође до 2:0.

У шеснаестерцу Доњег Срема Мандић обара Радовића а сигуран извођач једанаестерца био је Един Рустемовић.

Тек што су завршили са прославом другог гола домаћи су прославили и трећи.

У 54. минуту виђен је најљепши потез на утакмици, када је Иван Лазаревић центрирао а Рустемовић главом савладао Шеговца за 3:0.

Зворничани нису стали ни тада него су и даље нападали а голеаду је закључио Бојан Стевановић у 74. минуту када је одлично реаговао на центаршут Јокића.

Другу припремну утакмицу фудбалери Дрине одиграће у Бијељини против екипе Радника.

ФК Дрина Зворник - ФК Доњи Срем Пећинци 4:0 (1:0)

Стријелци: 1:0 - Васић у 41. минуту; 2:0 - Рустемовић у 51. минуту из једанаестерца; 3:0 - Рустемовић у 54. минуту; 4:0 - Стевановић у 74. минуту: Стадион: "ФК Дрина Зворник"; Гледалаца: 300; Судија: Раде Аћимовић (Зворник); Жути картони: Ивановић (Дрина), Мандић (Доњи Срем).

ДРИНА: Максимовић, Ђерић, Радовић, Мемовић, Узелац, Лазаревић, Рустемовић,Ђурић,Чоловић, Васић, Илић. Још су играли: Османовић, Јонг Ун, Јонг Ли, Ћулум, Јокић, Стевановић, Ивановић, Марковић, Милошевић, Лазић, Хасановић.

ДОЊИ СРЕМ: Шеговац, Кошутић, Ивановић, Црномарковић, Савиновић, Говедарица, Радић, Ожеговић, Обуоби, Гарић, Марчета. Још су играли: Нешић, Мандић, Јанковић, Јовановић, Никодијевић, Јевтић.

Фото: fkdonjisrem.com


Фото: fkdonjisrem.com
Фото: fkdonjisrem.com



Нема коментара:

Постави коментар