четвртак, 28. август 2014.

Дрина уз добро расположење и ТВ пренос дочекује Жељезничар

Фудбалери Дрине дочекују у суботу сарајевски Жељезничар у оквиру 6. кола "БХ Телеком" Премијер лиге БиХ.

Зворнички 'плави' су у 5. колу одмарали због гостовања њиховог противника Сарајева њемачком бундеслигашу Борусији Менхенгладбах у Лиги Европе.

'Плави' из Сарајева су за то вријеме одиграли сусрет у Бијељини против Радника гдје су славили са високих 3:1 а водили су 3:0.

Послије двије везане побједе, Дрина у одличном расположењу дочекује Жељезничар и нада се да може искористити умор гостију од сриједе те славити.

Послије два постигнута гола за четири кола, навијачи Дрине највише очекују од Едина Рустемовића.

"Још прије Радника смо знали да ће утакмица са Сарајевом бити одложена и одиграна 24. септембра тако да смо се окренули суботи и утакмици са Жељезничаром. Сарајлије јесу велики фаворити али ми се не предајемо унапријед. Покушаћемо да поновимо игре из претходна  четири кола и можда таквом игром изненадимо фаворита", рекао је  Рустемовић.

Сусрет у Зворнику остаће сасвим сигурно записан у историју као прва фудбалска утакмица која је преношена уживо на неком ТВ каналу из Зворника а за то се побринула "Моја ТВ". Пошто вјероватно мали број становника на подручју општине Зворника посједује овај канал сви симпатизери Дрине моћи ће утакмицу да погледају у снимку на "БХТ 1" у недјељу од 23.45 часова.

Данас су објављена и имена службених лица 6. кола па ће тако сусрет у Зворнику судити Горан Параџик из Љубушког док ће му помоћници бити Амер Мацић из Мостара и Момир Ширко из Бања Луке. Четврти судија је Милош Гиговић из Градишке.

Делегат сусрета је Дамир Шарић из Тузле а контролор суђења Сувад Мусић из Лукавца.

Утакмица се игра у суботу од 16.30 часова а цијена улазнице је 5 КМ.

Распоред 6. кола

Субота, 16.30 часова
1. Витез - Радник (судија Мирза Тичић),
2. Слобода - Зрињски (Драган Петровић) - Арена спорт,
3. Звијезда - Славија (Ирфан Пељто),
4. Вележ - Олимпик (Данијел Пајић),
5. Младост - Челик (Хусеин Терзић),

Субота, 20 часова
6. Борац - Широки Бријег (Муамер Бурековић) - БХТ 1,

Недјеља, 20 часова
7. Сарајево - Травник (Елвис Мујић).

1 коментар: