субота, 30. август 2014.

Мићић: Респектујемо Жељезничар али идемо на побједу (видео)

Екипа Дрине данас у Зворнику дочекује сарајевски Жељезничар у оквиру 6. кола "БХ Телеком" Премијер лиге БиХ.

Чета Драгана Мићића одрадила је и последње припреме пред утакмицу а екипа је у односу на госте одморнија, јер је имала слободну сриједу.

Ипак, Жељезничар је квалитетан и јак противник тако да ће Зворничани, уколико желе до позитивног исхода,  морати да дају сто одсто својих могућности.

"У госте нам долази квалитетан противник који у својим редовима има доста квалитетних играча и репрезентативаца. Сматрам да имамо квалитет да се супроставимо великом клубу тако да ћемо дати све од себе да покушамо да извучемо повољан резултат", рекао је Драган Мићић, тренер Дрине.

За Дрину ове суботе неће наступити Иван Лазаревић, због жутих картона, и Дамир Мемовић, због црвеног картона у 3. колу, у Бијељини, због којег је кажњен са три утакмице неиграња.

Мићић је увјерен да ће играчи, који ће их замјенити, дати све од себе да добију утакмицу.

"Сигурно је да се ми нећемо бранити и да нећемо играти повучено, покушаћемо да нападнемо Жељезничар, играчемо за гол више, тако да сматрам да ови момци имају квалитет и да ћемо успјети", каже Мићић.

Он је рекао да је у екипи присутна еуфорија, али ван терена.

"Ми сигурно имамо једну дозу поштовања према Жељезничару, ипак се ради о великом клубу, имамо респект али то је све ван терена. На терену ови млади момци имају жељу да се покажу и да се докажу када за противника имају један овако велики клуб", истиче Мићић.

Он је додао да је мотив за играче само име гостујућег клуба и да екипи није потребан неки додатни мотив.

Он се осврнуо и на најављени ТВ пренос утакмице из Зворника.

"Пренос утакмице на телевизији је исто један мотив за њих, да се они, као млади играчи, који су жељни афирмације и који ће, сигуран сам, једног дана напустити Дрину и отићи у неки већи клуб, докажу на овој утакмици. Сигуран сам да они имају доста мотива да покажу да имају квалитет да побједе један велики Жељезничар", закључио је Мићић.

Утакмица на Градском стадиону почиње у 16.30 часова а главни судија биће Горан Параџик из Љубушког. Цијена улазнице је 5 КМ.

Нема коментара:

Постави коментар