среда, 1. април 2015.

Крупа непријатно изненадила Дрину (фото/видео)

Фудбалери Дрине непријатно су изненадили своје навијаче поразом у првој полуфиналној утакмици Купа Републике Српске од екипе Крупе (1:2).


Свој деби на клупи Дрине по добром неће памтити ни тренер Срђан Бајић.

Утакмица је одиграна на изузетно тешком терену натопљеним водом а прву прилику су пропустили домаћи у 4. минуту када је центаршут упутио Ђерић а Недељковић шаље лопту према голу гостију али голман Васић je успјешан.


Гости су пропустили двије прилике у 5. и 10. минуту преко Милановића а у 16. и 41. минуту непрецизан је и Јандрић.

Дрина је своју најбољу прилику за гол пропустила у 45. минуту када је Илић центрирао са десне стране а Лазаревић са пет метара искоса шутирао, ипак голман гостију је на висини задатка.


Након три минуте игре у другом дијелу гости стижу до водства. У једном нападу Крупе Ивановић гријеши у одбрани а лопта долази до Малиновића, који са десетак метара искоса шаље лопту у мрежу Дрине.

Дрина је од тог момента кренула на све или ништа, била је боља на терену али ипак од гола није било ништа.


У 70. минуту нова прилика за домаћина. Лопту набацује Милошевић а Недељковић шутира по средини гола право у голмана Васића.

У 84. минуту Дрина ипак стиже да поравна резултат. Филиповић изводи слободан ударац са 22 метра и на маестралан начин погађа гол Крупе.


Када се очекивао крај утакмице и каква таква шанса Дрине за реванш, услиједио је хладан туш за домаће играче. У контра нападу је лопту добио Студен и савладао Максимовића, и донио велико славље свом тиму.


Реванш је се игра 29. априла у Крупи на Врбасу.

ФК ДРИНА Зворник - ФК КРУПА Крупа на Врбасу 1:2 (0:0) 

Стадион: Градски у Зворнику; Гледалаца:350; Главни судија: Владимир Бјелица (Источно Сарајево); Жути картони: Ивановић, Васић (Дрина), Васић, Дуцановић, Паштар (Крупа).

ДРИНА: Максимовић, Филиповић, Ивановић, Илић, Васић (Од 50. минута Мркаић), Лазаревић, Недељковић, Миленковић, Ђерић (Од 46. минута Милошевић), Бошковић, Благојевић.

КРУПА: Васић, Дуцановић, Стјепановић (Од 55. минута Студен), Дамјановић, Јандрић, Вуковић, Мазалица, Видовић, Малиновић, Паштар, Милановић (Од 63. минута Скопљак, од 90. минута Ђукарић).



1 коментар:

  1. I ove godine od kupa nema ništa kao i svake godine, izgleda da ga nikad nećemo ni osvojiti. Odigrati ovako očajnu utakmicu protiv Krupe na svom terenu, šta očekivati protiv Širokog, Želje, Sarajeva i ostalih direktnih konkurenata za opstanak. I dalje smatram da zamjenom trenera ništa nećemo dobiti, više su krivi igrači i uprava koja ih je uopšte i dovela, čast izuzetcima: Filipović kao i uvijek ubjedljivo najbolji, Lazarević borben i trudi se i od pojačanja Mrkaić se najbolje pokazao, odbrana šuplja kao sir i zbog nje smo oba gola primili. Sledeće poniženje nas čeka u gostima kod Radnika pa će nas Sarajevo u Zvorniku i Željo odma potom nabušiti.

    ОдговориИзбриши