петак, 28. мај 2010.

По пехар у Добој

У суботу се, утакмицама 26. кола, завршава овогодишње јубиларно петнаесто издање Прве лиге РС. Све утакмице почињу у 17. часова а најзанимљивије биће у Добоју, гдје се састају Слога и Дрина из Зворника. Фудбалски савез Републике Српске најавио је додјелу пехара Дрини па се тако у редовима зворничана пуно и не размишља о овој утакмици, већ о наставку шампионског премијерлигашког славља из Зворника. Славље Дрине ће употпунити и долазак око стотину навијача, популарних "Вукова", који ће водити навијачку "борбу", надамо се без инцидената, са домаћим    навијачима "Војводама".

Слога из Добоја ће несумњиво ићи на побједу јер би евентуалном побједом и званично осигурали опстанак у прволигашком друштву РС. Као што је већ поменуто утакмица се игра у суботу од 17. часова. За све ватрене навијаче Дрине информација да ће бити обезбјеђен превоз до Добоја. Аутобуси крећу са аутобуске станице у 13. часова.

Остали парови: БИЈЕЉИНА: Радник - ФАМОС, ВИШЕГРАД: Дрина ХЕ - Козара, ТЕСЛИЋ: Пролетер - Младост, ФОЧА: Сутјеска - Романија, ТРН: Слога - БСК, НОВИ ГРАД: Слобода - Љубић



Подели

Нема коментара:

Постави коментар