понедељак, 31. мај 2010.

Пехар коначно у Зворнику


Слога Добој - Дрина Зворник 1:1

 У последњем 26. колу Прве лиге РС Дрина је отишла у госте Слоги из Добоја са слатким бригама, како донијети шампионски пехар у Зворник, и да до краја одигра у фер-плеј и спортском духу. Домаћој Слоги и бод је доносио сигуран опстанак, без неких великих калкулација. Виђен је и један лијеп гест домаћих, наиме играчи Слоге су подјелили букете цвијећа играчима Дрине и тиме им честитали на освојеној титули.

Слога је већ од прве минуте кренула отворено и плод такве игре долази брзо, домаћи су повели у 9. минуту голом Душка Бећаревића. Он је лопту упутио према голу Дрине а голман Максимовић је само успио врховима прстију да закачи лопту. Дрина је своју прву шансу имала у 29. минуту када је Иван Нинић упутио лопту према голу Слоге, али голман домаћих избацује лопту у корнер.

Почетком другог полувремена Дрина је бољи тим и господари тереном. Таква игра доноси и изједначење у 57. минуту. Гоилман домаћих избацује лопту у корнер, на набачену лопту највиши у скоку је Нинић и главом лопту упућује у гол. У 79. минуту Слога је имала добру шансу али Максимовић уз помоћ Кикановића хвата лопту.

И овога пута треба истакнути навијање популарних „Вукова“. Њих око 50 допутовало је из Зворника да би још једном помогли свом клубу у гостима, правили су је једну праву атмосферу тако да је било немогуће изгубити у оваквим условима. Надамо се да њихова подршка неће недостајати и у Премијер лиги БиХ.

Подели

Нема коментара:

Постави коментар