понедељак, 24. мај 2010.

Дрина - стабилан премијерлигаш

Изузетно ми је задовољство и искрено се радујем што смо освојили прво мијесто у такмичењу Републике Српске и пласирали се у Премијер лигу БиХ. Ми смо тај циљ од самог старта зацртали и њега смо остварили, тако да смо сви искрено презадовољни постигнутим успјехом. Ово је историјски успјех клуба и надам се да ће наше такмичење у Премијер лиги БиХ трајати дуго времена.

Наша ифнраструктура је у незавидном положају и ми морамо учинити напоре да њу драстично побољшамо, добили смо већ критеријуме које морамо испунити да би се такмичили у Премијер лиги и већ од сутра предузећемо активности и чинити напоре да реализујемо те поправке и санације почев од свлачионица па до стадиона и трибина. На стадиону је потребно да изградимо трибину с око 1.500 столица, јер је критеријум за елитни ранг 3. 000 столица, а ми имамо постављених 1. 100 на постојећој трибини. Такође морамо урадити и просторе за медије, а најбитније од свега јесте да ћемо порадити и на самом терену.

Очекујем да ће поред локалне управе и привредници Зворника стати уз клуб и помоћи нам да направимо стабилан клуб који ће се такмичити у Премијер лиги БиХ.

Миодраг Јевтић, предсједник ФК Дрина



Подели

Нема коментара:

Постави коментар