петак, 25. фебруар 2011.

Дрина - Будућност ипак сутра!


Иако су временски услови у нашој земљи и више него лоши, 16. коло Премијер лиге Босне и Херцеговине неће бити одгођено. Комитет за такмичење Фудбалског савеза Босне и Херцеговине донио је одлуку да се 16. коло Премијер лиге Босне и Херцеговине игра у раније предвиђеним терминима, тачније сутра и прекосутра.



- Комитет за такмичење осстаје при раније донесеним одлукама везаним за 16. коло Премијер лиге, односно исто ће се играти сутра и прекосутра. Клубови су дужни да учине све што је у њиховој моћи како би терени били условни за игру - рекао је предсједник Комитета за такмичење Сејдо Зукановић.

Ево како је одлуку Комитета за такмичење прокоментарисао тренер Дрине Дарко Војводић

- Ма то су све индијанци. Када видим ко чини Комитет за такмичење дође ми да плачем. Све истакнути фудбалски радници, који мисле да је лопта као табуре. Донијети одлуку да се коло игра по оваквим временским условима могу само људи који су залутали у фудбал. У крајњем случају зато нам је квалитет лиге такав какав јесте. Босанскохерцеговачки фудбал воде бескичмењаци, а ми им то допуштамо. Можда нам све ово и треба. Многе моје кoлeге гледају само своје интересе. Данас ће сви пљувати по Комитету за такмичење, а сутра ће се са истим лизати. Ма гади ми се све ово -  додао је разочарани Војводић.

Подсјећамо, сутра у Зворнику на Градском стадиону Дрина би требало да одигра утакмицу са екипом Будућности из Бановића, утакмица се игра у 14.30 часова.

Нема коментара:

Постави коментар