петак, 25. фебруар 2011.

Премијерлигаши једногласно: "Коло треба одложити"

Челници Фудбалског Клуба Дрина, на адресу ФС БиХ послали су захтјев за одлагање утакмице 16. кола Премијер лиге против Будућности због лоших услова на стадиону у Зворнику. Предсједник клуба Миодраг Јевтић нада се да ће у савезу имати слуха за проблем и одобрити одлагање дербија зачеља, који је требало да се игра сутра од 14:30 часова.



- Терен је прекривен снијегом, а и ако га очистимо, он ће брзо бити поплављен због подземних вода. Надам се да нећемо морати да плаћамо судије из Томиславграда и да они на дан меча донесу одлуку о неигрању. Сада, а ни у суботу неће постојати услови за игру - каже Миодраг Јевтић

А слично мисле и у осталим Премијерлигашким клубовима...

- У Травнику снијег пада и заиста се нема услова за одигравање утакмице. Јучер смо очистили терен, но када смо јутрос се пробудили имали смо шта виђети. Мислим да је најбоље да се ово коло одгоди - рекао је спортски директор Травника Мидхет Сарајчић.

- Сви ми смо с нестрпљењем очекикавли почетак првенства. Спремали смо се за суботу и велики дерби, но природа је нешто против чега не можемо. У Зеници се нема услова за одигравање утакмице и ми сматрамо да се коло треба одгодити јер играти по оваквим условима нема смисла. Желимо да наши и навијачи Сарајева уживају у игри, а по оваквим условима то сасвим сигурно не би могли - рекао је тренер Челика Абдулах Ибраковић.

- Тузла је прекривена снијегом и сматрам да се коло мора одгодити. Снијег пада и чисто сумњам да ће престати, тако да је у овом тренутку најбоље да се утакмице одгоде - истакао је тренер Слободе Денис Садиковић.

- У Сарајеву ситуација није боља ништа него у другим дијеловима наше земље. По оваквом времену утакмице се не могу играти и одгода је у овом тренутку најбоље рјешење - рекао је директор Жељезничара Џелалудин Мухаремовић.

Комитет за такмичење Фудбалског савеза Босне и Херцеговине ће за неких два сата донијети коначну одлуку о овој проблематици.

Нема коментара:

Постави коментар