уторак, 1. март 2011.

Сутра Дрина - Будућност (фото)

 Извор: Глас Српске

Одгођена утакмица 16. кола Премијер лиге БиХ Дрина - Будућност, која је требало да буде одиграна у суботу, али није због снијега на стадиону у Зворнику, на програму је сутра у 14.30 часова.

Тако је одлучио Комитет за такмичење Фудбалског савеза БиХ на јучерашњем састанку, а једногласно су се сложили сви чланови поменутог органа: предсједник Сејдо Зукановић, потпредсједници Љупко Марјановић и Фрањо Смољо, те чланови: Боро Елчић, Рудолф Марић и Aднан Мухамедовић.

- Одлука је коначна и на њу нема право жалбе. Утакмица Дрина - Будућност се игра у сриједу. Овакву одлуку смо донијели на основу извјештаја службених лица, делегата Миле Мандића из Козарске Дубице и главног арбитра Оливера Кожула из Широког Бријега - истакао је потпредсједник Комитета за такмичење ФС БиХ Љупко Марјановић.

На питање шта уколико меч опет не буде одигран, односно уколико запада нови снијег, а Дрина не очисти терен или ако Будућност не допутује у Зворник, Марјановић је истакао:

- Наш комитет ће опет засједати по том питању и у складу с правилницима и важећим актима донијети одлуку. Важећи правилник за такмичење има одређених "шупљина" и много је "еластичан" тако да се неке ствари могу тумачити са више страна. Свака одлука коју донесемо биће искључиво у интересу фудбала - рекао је Марјановић.

Службена лица за поновљени меч Дрина - Будућност остаће иста, а то су, главни судија Оливер Кожул (Широки Бријег), помоћници: Ратко Кунић (Бањалука) и Aсмир Будимлић (Бихаћ), четврти арбитар: Томислав Чуић (Томиславград), контролор суђења: Ранко Мандић (Ливно) и делегат Миле Мандић (Козарска Дубица).

Правилна одлука

У редовима Зворничана с олакшањем су примили вијест да ће се сутра одиграти меч против Будућности.

- Одлука Комитета за такмичење Фудбалског савеза Бих је исправна. Учинили смо све што смо могли да оспособимо игралиште у суботу и у највећој мјери успјели. Гости из Бановића нису хтјели то да прихвате и морало је доћи до одгађања. И даље ћемо радити на побољшању услова за игру и надамо се да ћемо створити оптималне услове нашим и гостујућим играчима до сутрашњег термина - рекао је секретар Дрине Раде Вукић.




















Нема коментара:

Постави коментар