среда, 2. март 2011.

Будућност пада за опстанак


Извор: Глас Српске/Прес РС

Више нема дилеме. Утакмица између Дрине и Будућности из Бановића у оквиру 16. кола Премијер лиге БиХ, која је требало да се игра у суботу, играће се данас. У редовима Зворничана очекују да временски услови буду погодни и да ће се утакмица нормално одиграти. Што се противника тиче, такође нема дилеме - Будућност ће оставити бодове у Зворнику.

- Сва ова ситуација у вези са одгађањем утакмице до којег није требало доћи нас није нимало пореметила. Мађутим, ништа се није промијенило када су амбиције у питању. Морамо освојити бодове и од старта кренути у операцију опстанак. Пружа нам се прилика да послије побједе Вележа над Зрињским престигнемо оба противника и бодовно се изједначимо са Бановићанима. Имамо извјесних проблема јер сви играчи нису спремни да наступе, али ће они који истрче на терен дати све од себе - рекао је тренер Дрине Дарко Војводић и додао:

- Након веома некоректног понашања челника Будућности, мотив нам и не треба! Нама је свака утакмица квалификациона, а ова посебно, јер је ријеч о директном конкуренту за опстанак. Имамо имперавит побједе, али сматрам да смо квалитетнији од ривала и да ће бодови остати у Зворнику. У меч улазимо хладне главе и врућа срца - истакао је тренер Дарко Војводић.

У Зворнику се надају да неће пасти неки већи снијег те да ће гости из Бановића допутовати на утакмицу како неби дошло до новог одгађања.

Нема коментара:

Постави коментар