субота, 19. март 2011.

Ослабљени на "Кошеву"

Извор: Глас Српске

Дрина путује на једно од најтежих гостовања, код Олимпика, које уз то пада у вријеме када је екипу напустио шеф стручног штаба Дарко Војводић. Биће то и деби на клупи тренерског двојца Миленко Милошевић - Светозар Вукашиновић. Цијеле протекле седмице појачани су тренинзи, а играчи су свјесни одговорности и тренутка у којем се налазе. У питању је сусрет у којем би могао да се освоји барем бод, што би много значило у борби за опстанак.

- Знамо да наш чека квалитетна екипа која се налази у горњем дијелу табеле. Неће бити нимало лако освојити један бод, што је наша жеља. Олимпик нам је и дужник, јер наш је побиједио у јесењем дијелу првенства у Зворнику. Зато је наш мотив још већи да се из Сарајева вратимо непоражени - рекао је везиста Дрине Никола Лазаревић.

Зворничани ће против Олимпика наступити ослабљени јер због повреде неће моћи наступити Никола Пребирачевић, а због жутих картона изостају и голман и капитен Горан Максимовић и Ненад Зечевић. Охрабрујућа вијест за стручни штаб је повратак Душана Средојевића, који се опоравио од повреде.

Олимпик Сарајево - Дрина Зворник

Сарајево, недеља, 15 часова;
Главни судија: Ведран Зовко (Мостар);
Помоћници: Жикрија Пашалић (Зеница) и Жељко Драгојевић (Бањалука);
Четврти судија: Љубиша Врховац (Лакташи);
Контролор суђења: Владо Лишчински (Приједор);
Делегат: Крунислав Џијан (Бок).

Олимпик: Лучић, Ризвановић, Субашић, Суљевић, Шкаљић, Кисо, Хуан, Дурак, Хирош, Рашчић, Плиска. Тренер: Мехмед Јањош.

Дрина: Алексић, Средојевић, Иван Лазаревић, Митровић, Михајловић, Крезовић, Нинић, Ћулум, Никола Лазаревић, Лежаић , Савановић. Тренер: Миленко Милошевић и Светозар Вукашиновић.

5 коментара:

  1. Анониман19. март 2011. 10:54

    играј те фудбал,ништа више на тражимо од вас !

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман19. март 2011. 13:07

    ima da ih rasture ko i u zvorniku

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман19. март 2011. 14:07

    Očekujem makar bod, ne bude li ni to, očekujem "džumbus" protiv Zvijezde i prekidanje utakmice i konačno razračunavanje sa propalitetima iz uprave.

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман19. март 2011. 22:22

    Upravu treba raspustiti.Ne mogu da obezbede plate,da zadrze trenera,sad ne mogu ili nece da dovedu novog nego neka ovih lakse cemo sa njima prodavati utakmice.Uzas.

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман20. март 2011. 18:33

    momci ce igrati sigurno..a uprava..ne znam sta reci..kad ekipa bude kompletna,oporavi se Prebiracevic..odradi kartone Zecevic..kapiten Maksimovic..bice bolje..bice vise samopouzdanja..a bogami i igre..tada se ne treba plasiti nikoga..jer Drina nema sta da izgubi moze samo da dobije..zato momci samo igrajte i ne okrecite se za onim sto je bilo..igrajte kao da ste na vrhu tabele,,opusteno jer svaka pobeda je bitna a imate i dvanaestog igraca..V U K O V E..NAPRED

    ОдговориИзбриши