четвртак, 19. мај 2011.

Прилика за млађе играче

Дрина данас има нову прилику да направи добар резултат иако резултатског императива нема. Гостује екипи Славије која је ријешила питање опстанка тако да се очекује један квалитетан меч у којем ће се сигурно видјети надигравање с ривалом. У првом мечу у Зворнику јесенас Дрина је славила са 2:1 иако је Славија на полувремену имала предност од 1:0. Тренер Дрине ову утакмицу види као прилику да поново пружи шансу млађим играчима од којих се очекује да понове игу као против Челика, док остали фудбалери вјерују да могу изборити позитиван резултат.

 - Борићемо се часно и поштено до самог краја сезоне, а против Славије све ћемо учинити како бисмо стигли до побједе. Шансе да останемо у Премијер лиги смо одавно изгубили, а ако већ испадамо, желимо да то урадимо на достојан начин и уздигнуте главе - рекао је Данијел Ћулум, стријелац побједоносног гола против Челика.

Сличног мишљења је и његов саиграч, Душан Средојевић, одбрамбени фудбалер Дрине.

- Ни ми ни они нисмо оптерећени резултатом. У таквој атмосфери очекујемо да пружимо добру игру. И овог пута даћемо прилику нашим млађим играчима који стичу искуство кроз јаке утакмице - каже Средојевић.

СЛАВИЈА И. Сарајево - ДРИНА Зворник (17 часова)

Стадион: СРЦ "Славија";
Главни судија: Љубиша Врховац (Лакташи);
Помоћници: Аднан Алиспахић (Зеница) и Елвир Грабус (Травник);
Четврти арбитар: Един Голаћ (Бановићи);
Контролор суђења: Радислав Капор(Требиње);
Делегат: Харис Идризовић (Коњиц);

СЛАВИЈА: Томовић, Поповић, Регоје, Лацкановић, Садиковић, Рашевић, Перишић, Н.Шешлија, Тодоровић, Б.Шешлија, И.Радовановић. Тренер: Драган Бјелица.

ДРИНА: Максимовић, Средојевић, Кутлачић, Михајловић, Лазаревић, Митровић (Јеремић), Ћулум, Рустемовић, Ђерић (Ђурић), Лежаић, Васић. Тренер: Драган Мићић

2 коментара:

  1. Анониман19. мај 2011. 10:29

    Само храбро Вукови! Поздрав из Бора, Србија. Српски Вук.

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман19. мај 2011. 10:59

    Поздрав Српски Вуче :)

    ОдговориИзбриши