петак, 15. август 2014.

Ђерић: Свести грешке на минимум

Поникао је у редовима Дрине, играо за Инђију и Леотар а пред почетак ове сезоне вратио се у клуб поред Дрине да помогне екипи да избори опстанак у Премијер лиги БиХ.

Свој нови деби у дресу Дрине Бобан Ђерић је имао у Мостару против Вележа када је одиграо свих 90 минута, ипак блажа повреда на тренингу га је спријечила да се докаже пред домаћом публиком у утакмици против Зрињског.

Његово искуство би сигурно допринјело да резултат буде другачији против Зрињског ипак овако остаје нада да ће тим Драгана Мићића коначно прорадити у Бијељини против екипе Младости.

"Иза нас су двије тешке утакмице у којима смо побједили сами себе. То се посебно односи на меч против Зрињског, кад смо примили два глупа гола и на крају смо изгубили. Јасно је да се у Бијељини против Младости можемо надати добром резултату, само уколико грешке сведемо на минимум", рекао Ђерић.

Ђерић је на почетку каријере играо на мјесту нападача, али га је тренер Драган Мићић, прекомандовао на мјесто десног везног, што се испоставило као пун погодак.

Утакмица против Младости игра се сутра на Градском стадиону у Бијељини са поечетком од 17 часова.

3 коментара:

  1. alo alo alo sine pa ti nisi svestan svoje nesvesti kako nemas pojma....pa Mladost je 3 klase bolja od vas i ima lagano da vas dobiju...

    ОдговориИзбриши
  2. Momak, biće da ti je ova poplava malo zamutila mozak vidiš da je "nivo" Drine "porastao" da je čak i Obarska poplavila samo što vas ne kažnjava Bog nego Rustemović i Filipović, toliko o tim klasama!

    ОдговориИзбриши
  3. DRINA PLIVA A OBARSKA POPLAVLJENA :d

    ОдговориИзбриши