уторак, 15. јул 2014.

И трећа провјера прошла успјешно

И трећа провјера нашег тима у склопу љетних припрема је прошла успјешно.

У Крупњу, гдје екипа борави већ шест дана, савладан је Напредак из Доњег Шепка резултатом 4:0.

Зворничани су наступили у комбинованом саставу а стријелци за Дрину су били новајлија Филип Костић као и Славиша Радовић и Един Рустемовић. Четврти гол био је аутогол екипе из Доњег Шепка.

Екипа не би требало да одигра више утакмица на припремама у Крупњу а повратак за Зворник предвиђен је за суботу. Генерална проба биће обављена у недељу у Градачцу против екипе Звијезде, члана Премијер лиге БиХ.

Дрина је од почетка припрема пред нову сезону одиграла укупно три утакмице. У Зворнику је била боља од Доњег Срема резултатом 4:0, у Бијељини је побједила Радник са 1:0 и јуче је, као што смо већ рекли, била боља од градског ривала Напретка са 4:0.

Дрина Зворник - Напредак Доњи Шепак 4:0 (3:0)

Стријелци: 1:0 - Костић у 22. минуту; 2:0 - Радовић у 34. минуту; 3:0 - Рустемовић у 43. минуту; 4:0 - Филиповић у 47. минуту (аутогол). Стадион: ФК "Рађевац" Крупањ; Гледалаца: 50; Судија: Милан Петровић (Крупањ).

ДРИНА: Максимовић, Ђерић, Радовић, Мемовић, Узелац, Кикић, Лазаревић, Васић, Рустемовић, Ђурић, Костић. Још су играли: Ерић, Јокић, Ивановић, Милошевић, Лазић, Ли, Ћулум, Чоловић, Илић, Хасановић, Стевановић, Марковић. Тренер: Драган Мићић.

НАПРЕДАК: Антонић, А. Милутиновић, Ерић, Гутаљ, Филиповић, Милојевић, М. Милутиновић, Перић, Марић, Нинић, Јовановић. Још су играли: Пајић, Мијајловић, Милановић, Секулић, Ђокић. Тренер: Зоран Васиљевић.

Нема коментара:

Постави коментар