понедељак, 18. август 2014.

Васић: Побједа у Бијељини ништа не значи ако не побједимо Радник

Када би погледали историју Дрине у претходних пет година сасвим сигурно је да би вам за око запело једно име - Радован Васић.

Mлади везњак Дрине већ дуги низ година успјешно брани боје зворничког премијерлигаша.

Ове године напунио је 21 годину и главни је ослонац у тиму који има за циљ опстанак у елитном друштву БиХ. Његов допринос свакако је велики а учествовао је и у суботњој побједи над екипом Младости из Велике Обарске.

"Играли смо под благим притиском, јер екипа Младости је у прва 2 кола освојила 4 бода а ми смо изгубили обје утакмице. Све оно што смо се договорили у свлачионици испоштовали смо на терену, били смо квалитетнији  тим од екипе из Велике Обарске и заслужено побједили 2:0", каже Васић.

Он је рекао да су у прва два кола имали доста прилика, али нажалост нису искориштене, тако да се у мечу против Младости све вратило.

"Што се тиче грешака, у прва два кола смо грјешили, али смо у утакмици против Младости грешке свели на минимум и резултат тога су три бода", истиче Васић.

Васић је додао да је атмосфера на тренингу одлична и да се ради добро.

"Припремамо се за Радник на најбољи могући начин, јер ова побједа против Младости неће ништа значити ако не побједимо у суботу", додаје Васић.

Васић је на крају додао да су у екипи сви спремни за суботњи дуел са Радником, осим Дамира Мемовића који је зарадио црвени картон на утакмицу против Младости из Велике Обарске.

Нема коментара:

Постави коментар