уторак, 19. август 2014.

Рустемовић: Резултати ће бити још бољи

Един Рустемовић је један од најбољих играча у екипи Дрине а у суботу се прославио и са прелијепим голом у Бијељини.

Само онај који не прати дешавања у Дрини не зна да Рустемовић итекако зна да постигне гол са велике удаљености.

"Добро смо отворили утакмицу, десило се да сам ја постигао тај први погодак, лопта ми је једноставно сјела и голман није имао никаквих шанси. Послије смо постигли још један гол и зналачки утакмицу привели крају", каже Рустемовић.

Рустемовић је играч који је поникао у Дрини а на љето 2012. године био је на прагу потписа за новосадску Војводину, ипак у томе га је спријечила тешка повреда, касније је прешао у ОФК Београд а потом и у Синђелић.

У последњем зимском прелазном року Рустемовић се поново вратио у Дрину с циљем да помогне екипи у освајању друге шампионске титуле и да се на тај начин екипа поново врати у Премијер лигу БиХ.

Након успјешно обављене мисије, на недавно завршеним припремама Рустемовић је био најбољи стријелац чиме је најавио да би управо он могао бити главни "џокер" у игри Дрине.

"Главни циљ је опстанак у Премијер лиги, те вјерујем да Дрина има квалитет да оствари тај резултат.  Сада сам потпуно спреман и желим се вратити у форму и помоћи Дрини да оствари задани циљ. Довели смо доста нових играча, те је потребно мало времена да се то још уигра и вјерујем да ће резултати бити још бољи", истакао је Рустемовић, те се поново осврнуо на суботњу побједу:

"Након два пораза на отварању првенства успјели смо се консолидовати, те побиједити Младост на њиховом терену што ће бити веома тежак задатак и много јачим екипама него што је Дрина.  Након што смо тијесно изгубили од Вележа и Зрињског, коначно смо и ми дочекали да се први пут радујемо у Премијер лиги", рекао је Рустемовић.

Против конкурента у борби за опстанак план је јасан.

"Радник је веома неугодна екипа, али ако будемо одиграли као против Младости онда побједа сигурно неће доћи у питање", закључио је Рустемовић.

Нема коментара:

Постави коментар