недеља, 3. август 2014.

Мићић: Тријумф Вележа заслужен; Васић: Екипа се није обрукала

Фудбалери Дрине поражени су минималним резултатом у премијерној утакмици у новој сезони Премијер лиге Босне и Херцеговине.

Бољи од Зворничана на свом стадиону био је Вележ из Мостара резултатом 1:0 а гол је постигнут у 46. минуту.

Дрина је у овом мечу због проблема са регистрацијом и повредама наступила без седам фудбалера што је доста утицало на игру.

„Данас своје прилике нажалост нисмо искористили, а Вележ своју једну јесте, те је на крају уписао заслужену побједу. Добро смо отворили меч и посебно у првом полувремену добро на терену, стајали не дозволивши Вележу да нас озбиљније угрози. Једна неопрезност одбране на почетку другог полувремена коштала нас је поготка и пораза. Касније се било тешко вратити, тријумф Вележа је заслужен", рекао је тренер Дрине Драган Мићић.

Његов помоћник Александар Васић каже да је упркос одсуству нових фудбалера екипа одиграла добро и што је важније није се обрукала.

"И ми и домаћини смо пропустили неколико идеалних прилика. Да је у 20. минути Филип Костић био прецизнији са пет метара, ко зна како би се резулатат кретао. Домаћи су постигли гол на самом почетку другог полувремена али нас то није пореметило. Наставили смо са храбром игром и ставрањем прилика. Голман домаћих је сјајно интервенисао у 86. минути, а резервиста Милош Јокић је у судијској надокнади могао да донесе бод нашем тиму. Остаје жал за пропушетном приликом да освојимо бод на врућем терену у Врапчићима, гдје ће мало ко имати прилику за освајање бодова, али и нада да у идућем колу се исто тако храбро супротставимо фаворизованој екипи шампиона Зрињског", рекао је Васић.

Дрина у 2. колу, следећег викенда, дочекује шампиона БиХ екипу Зрињског, такође из Мостара.

Нема коментара:

Постави коментар