петак, 12. септембар 2014.

Мићић: Респектујемо Травник, али га се не плашимо

Послије двије седмице паузе зворничка Дрина сутра наставља такмичење у "БХ Телеком" Премијер лиги БиХ.

Зворничани у 7. колу гостују екипи Травника а тренер Драган Мићић има великих проблема што се тиче одбране јер три фудбалера неће имати право наступа.

"Ми ћемо бити лишени услуга Дамира Мемовића, Дејана Узелца и Бобана Ђерића јер сва тројица имају проблема са картонима. Бићемо хендикепирани, али у Травник не идемо са бијелом заставом", каже Мићић.

Ипак, након 'одрађених' жутих картона у тим се враћа Иван Лазаревић а узимајући у обзир проблеме у задњој линији свој први званични наступ у Премијер лиги би могао имати штопер Славко Ћулибрк,  ново појачање зворничког клуба.

Травник се тренутно налази на тринаестом мјесту на табели и са само једним бодом мање од Дрине.

"Имамо жељу да се надигравамо са домаћином и да покушамо доћи до позитивног резултата. Респектујемо Травник, али их се не плашимо. Уколико добро одиграмо и будемо прави на терену онда ћемо наш бодовни конто повећати", рекао је Мићић.

Утакмица се сутра игра од 16 часова а главни судија биће Един Јакуповић из Бихаћа.

Зворничани су током двонедељне паузе паузе одиграли три утакмице, двије пријатељске и једну званичну. У Тршићу су побједили домаће Подриње резултатом 5:0, у Роћевићу београдски Рад са 2:1 а у оквиру шеснаестине финала Купа РС у Милићима истоимену екипу са 3:1.

Нема коментара:

Постави коментар