субота, 13. септембар 2014.

Зворничани олако испустили побједу (фото/видео)

Мало је времена дијелило Дрину од нове побједе али су Зворничани прокоцкали два гола предности и мораће да се задовоље бодом.

Податак да је гостовање Травнику једно од најтежих гостовања, гдје се само они најбољи клубови Премијер лиге могу надати освајању бодова, као да није превише утицало на Мићићеве изабранике.

Кренула је зворничка Дрина од првог минута храбро у борби за нове бодове. Изостанак три одбрамбена фудбалера условили су многе измјене у тиму а дошло је и до промјене на голу, тако да је капитена Дрине Максимовића замијенио Филип Ерић.

У уводним минутама утакмице Дрина је била за нијансу бољи ривал а то је искористила у 17. минуту када је са десне стране центрирао Лазаревић а Костић главом матира голмана Травника Нурковића за 0:1.

Неколико минута касније покушао је и Рустемовић да угрози гол домаћина али безуспјешно.

Пред крај првог полувремена домаћи су имали двије озбиљне шансе. Прво се у шанси нашао Јусуфбашић а потом и Адриан али Ерић спашава гол Дрине.

Дрина узвраћа преко Радовића и Илића, међутим, Нурковић у оба наврата добро реагује.

У другом полувремену боља игра Травника резултује бројним приликама. Ерићу прво пријети Маховић а нешто касније Адриано, Јусуфбашић и Буразор ипак голман гостију успјешнији.

На гостујућој страни Филиповић је сјајно шутирао али одлично брани Нурковић.

Хладан туш за домаћина долази у 77. минуту када Рустемовић у једној брзој акцији проналази Филиповића који погађа за 0:2.

Травник се брзо тргнуо и минут касније преко Зајмовића смањује вођство Дрине на 1:2.

Чинило се да Дрина иде ка сигурна три бода, ипак на почетку последњег минута Адриано улази у шеснаестерац Дрине а обара га голман Ерић а главни судија Един Јакуповић показује на бијелу тачку. Сигуран извођач био је Дудић за изједначење и коначан резултат.

Дрина у идућем колу дочекује предпоследњи Витез али ће прије тога у Бања Луку гдје ће одиграти меч шеснаестине финала Купа БиХ против Борца.

Травник - Дрина Зворник 2:2 (0:1)

Стријелци: 0:1 - Костић у 17. минуту, 0:2 - Филиповић у 77. минуту, 1:2 - Зајмовић у 78. минуту, 2:2 - Дудић из једанаестерца у 90. минуту; Стадион: "Пирота"; Гледалаца: 300; Главни судија: Един Јакуповић (Бихаћ) 6,5; Жути картони: Адриано, Зајмовић, Буразор (Травник), Ерић, Чоловић (Дрина).

ТРАВНИК: Нурковић 7, Адриано 6,5, Мусић 5 (Од 46. минута Маховић 6,5), Дудић 6,5, Јусуфбашић 6 (Од 66. минута Зајмовић 6,5), Садиковић 5,5, Терзић 6, Ковач 5 (Од 46. минута Буразор 5,5), Нухић 5,5, Рибић 6, Чурић 5,5. Тренер: -.

ДРИНА: Ерић 6, Ћулибрк 6, Чоловић 6 (Од 90. минута Ли -), Костић 7, Ивановић 6, Рустемовић 6,5, Илић 6,5 (Од 79. минута Ђурић -), Радовић 6,5, Васић 6 (Од 60. минута Филиповић 6,5), Кикић 6,5, Лазаревић 7. Тренер: Драган Мићић.





Нема коментара:

Постави коментар