субота, 20. септембар 2014.

Мићић: Чека нас јако незгодан ривал (видео)

Зворничка Дрина ће се данас по први пут састати са екипом Витеза.

У оквиру 8. кола "БХ Телеком" Премијер лиге БиХ снаге ће одмјерити екипе чији је основни циљ да ове сезоне изборе опстанак у лиги.

С тим у вези овај меч се може посматрати и као један од директних дуела у борби за опстанак два тима.

Витез се тренутно налази на петнаестом мјесту са четири бода а  након серије лоших резултата кормило тима преузео је Анте Мише. Под његовим водством тим је изгубио од Жељезничара на Грбавици 2:1 а у Купу БиХ били су бољи од Градине из Сребреника, након бољег извођења једанаестераца.

Ове информације сигурно да позивају на опрез тренера Дрине Драгана Мићића, чега је он веома свјестан.

"Ово је јако незгодна утакмица, зато што је то директан конкурент у борби за опстанак, и сами знамо да су то веома незгодне утакмице. Они су се у задње вријеме консолидовали, добили су новог тренера и вратили самопоуздање. Од доласка новог тренера Мишеа то је доста озбиљнија екипа и сигурно је да ћемо ми имати проблема и због императива побједе и због тога што смо фаворити", каже Мићић.

Он је истакао да га радује што на располагању има све фудбалере тако да ће на клупи имати и адекватне замјене који у наставку утакмице могу пружити још бољу игру.

"Надам се да имамо снаге да покажемо данас добру игру коју смо приказивали у последње вријеме и да ћемо успјети да потврдимо освојен бод у Травнику", истиче Мићић.

Мићић је додао да подршка навијача на оваквим утакмицама много значи и да се нада да ће и овај пут публика доћи у великом броју како би помогли у освајању три бода и уласку Дрине у неку мирнију луку.

Данашњу утакмицу судиће арбитар из Цазина, Санел Силић док ће му помоћници бити Асмир Будимлић из Бихаћа и Елвис Прошић из Цазина. Четврти судија је Адмир Авдић из Калесије.

Делегат сусрета је Мерсим Мешић из Градачца а контролор суђења је Изет Чејвановић из Тузле.

Утакмица почиње у 16 часова а цијена улазнице је 5 КМ.



Нема коментара:

Постави коментар