субота, 20. септембар 2014.

Мићић: Нисам задовољан резултатом с обзиром на пропуштене прилике (видео)

Зворничка Дрина и Витез данас су подјелили бодове у оквиру 8. кола "БХ Телеком" Премијер лиге БиХ.

Тренер Дрине Драган Мићић послије утакмице изразио је своје незадовољство приказаном игром свог тима.

"Нисам задовољан резултатом с обзиром да смо имали пар изгледних прилика гдје је било теже промашити него дати. Ово је била једна веома тврда утакмица а играло се по веома тешком терену. Знали смо да је Витез, доласком новог тренера Мишеа, повратила самопоуздање, да су се добро организовали а тако су данас и наступили", рекао је Мићић.

Он је додао да је и поред лоше партије екипа направила пар добрих прилика али да није било довољно среће да лопта заврши у голу.

"У сриједу путујемо у Сарајево гдје ћемо покушати да пружимо што бољу партију и да извучемо што повољнији резултат", додао је Мићић.

Његов колега Анте Мише има сасвим другачије мишљење о утакмици.

"С обзиром на терен и добру екипу Дрине ја сам задовољан са овим бодом. Мислим да смо имали период и добре и лоше игре. Гледајући нашу ситуацију и резултате из претходних кола није ни чудо што смо били у оваквом грчу, тако да ће нам овај бод бити добар подстрех за следеће коло", каже Мише.

Мише је истакао да је Витез пропустио прилику да преко Смрике побједи али и додао да мора бити реалан и коректан те рећи да је и Дрина имала своје шансе.

"Честитам мојим играчима на великом залагању, на великој трци а мом колеги и Дрини желим доста среће у наставку првенства", додао је Мише.



Нема коментара:

Постави коментар