субота, 28. фебруар 2015.

Мићић: Пресудили су прекиди! (видео)

Задњу побједу на свом терену фудбалери Дрине остварили су 24. августа прошле године када су савладали Радник са 1:0.

Након тога прошло је доста времена у тражењу рецепта за нову побједу и изгледа да је коначно пронађен.

Дрина је данас сасвим заслужено побједила мостарски Вележ 3:1 а тренер домаћих Драган Мићић је честитао својим играчима на добром залагању и квалитетној утакмици те гостима на фер и коректној игри.

"Мислим да смо се добро припремили за ову утакмицу и за јако тежак терен гдје је пресудила скок игра тј. прекиди. Екипа Вележа је дошла у водство али на нашу срећу брзо смо се вратили и узели ствар у своје руке, контролисали смо игру и из тих прекида успјели смо да дамо два гола и да утакмицу приведемо крају", рекао је Мићић на конференција за медије послије утакмице.

Он је истакао да je за Дрину свака утакмица јако битна због циља који имају а то је опстанак у друштву најбољих БиХ.

Мићић се осврнуо и на игру новајлија у екипи рекавши да је јако битно да су они показали жељу и хтјење на утакмици и додао да се тако треба борити за грб Дрине и Зворника.

Његов колега Недим Јусуфбеговић истиче проблем који је имала његова екипа са прекидима.

"Нисмо били, бар сам ја то тако видио, под неким притиском па да могу схватити грешке које смо направили код прекида. То су била два или три прекида што је сасвим разумљиво за овакву утакмицу, ништа енормно, ништа велико, међутим једноставно реакција индивидуална је била катастрофална, то нас је и коштало. Нажалост, после трећег гола нисмо могли да се вратимо", каже тренер Вележа.

Он сматра да је његова екипа, бар што се тиче игре, коректно контролисала утакмицу.

„У сваком случају динамична утакмица, зато што ниво игре по земљи није могао да се успостави, односно пас игра, зато су сви напади мање више завршавали јако директно што је изискивало једну трку горе-доле. Веома динамична утакмица, мада то није била нека квалитетна фудбалска представа, прије свега због терена", истакао је Јусуфбеговић, честитајући Дрини на заслуженој побједи.

Јусуфбеговић је на крају додао да је циљ Вележа да буде што бољи али са оваквом игром и приступом тај циљ је тешко остварив.

У следећем колу Дрина иде на ноге Зрињском док Вележ гостује Младости.



Нема коментара:

Постави коментар