понедељак, 2. март 2015.

Илић: Показали смо тимски дух

Након дужег времена Дрина је коначно забиљежила побједу на свом терену уписавши тако четврти тријумф у сезони.

Зворничани су на отварању прољећне полусезоне били бољи од Вележа са 3:1 и сада са много олакшања настављају првенство.

Један од јунака суботње побједе је Александар Илић који је на ефектан начин постигао други гол. Млади нападач истиче да због тешког терна квалитет није могао доћи до изражаја.

"Без обзира што је Вележ изузетно квалитетна екипа сматрам да смо ми, иако табела говори другачије, квалитетнији, али нажалост квалитет у суботу због тешког терена није могао доћи до изражаја. Тешко је било играти и као што сте могли видјети сва три гола су дошла скоро из прекида. Ми смо се прије утакмице прибојавали императива побједе и тешког терена. Посебно нам је било тешко кад смо примили гол али та несрећна околност као да нам је помогла те смо убрзо дошли до наше игре из које су проистакла три гола", каже Илић.

Оно што је још важније, додаје Илић, тим је показао тимски дух и борбеност а радује и завидна ефикасност.

Он се после дужег времена вратио у први тим. На зимским припремама постигао је три гола, тренер Мићић се одлучио да му да шансу против Вележа од првог минута што је млади фудбалер умио итекако да искористи на најбољи начин.

"Постигао сам свој први гол у сезони послије дужег неиграња, на припремама сам постигао три и надам се да ће тај тренд бити настављен и у наредним утакмицама. Очекујем још бољу игру а временом ће, надам се, све доћи на своје", истиче овај млади фудбалер.

Илић вјерује да екипа може до повољног резултата у Мостару против актуелног првака БиХ.

"Зрињски се са Сарајевом и Широким Бријегом бори за прво мјесто и они те амбиције имају сваке сезоне. Гостовање јесте тешко али имамо шансу и у Мостар нећемо ићи на излет него да се боримо и да оствармо што повољнији резултат", јасан је Илић.

Нема коментара:

Постави коментар