четвртак, 5. август 2010.

Без предаје

У Зворнику ових дана видна је фудбалска еуфорија. Ријеч је о суботњој премијерлигашкој утакмици 2. кола између Дрине и бањалучког Борца. Тачка усијања је достигнута вијешћу из Н/ФС БиХ да стадион у Зворнику испуњава услове за одигравање свих утакмица Премијер лиге. Тако да ће љубитељи фудбала у Зворнику уживати у гледању Премијер лиге са трибина реновираног стадиона у Зворнику.





- Радили смо током цијелог љета како би наша екипа играла у Зворнику. Радује нас оцијена комисије, што је наградила наше напоре, све оно што смо урадили на побољшању услова за играње мечева, за навијаче, за људе из медија. Већ у суботу дочекујемо Борац у дербију другог кола а и у наставку ћемо играти на нашем стадиону - рекао је секретар Дрине Раде Вукић.


Најискуснији играч и највеће овосезонско појачање Дрине, Драган Ристић, од првог кола добио је награду од тренера Милановића, капитенску траку. Ристић уочи утакмице са Борцем каже:

- Борац је фаворит у овом мечу. Не ради се само о појачањима која су стигла на Градски стадион, већ и о искуству које бањалучани имају у Премијер лиги. Свијесни смо снаге коју Борац има и зато би нам бод овде био као кућа. Ипак, нећемо се унапријед предати јер имамо своје адуте у овој утакмици - каже Ристић

Разлог више да стадион у Зворнику буде пун је и најављен долазак око 400 навијача Борца, „Лешинара“, ипак из управе Дрине најављују да гостима могу понудити само 150 мијеста на стадиону у Зворнику.

Нема коментара:

Постави коментар